Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků

Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit dalších 7 obrázků
Do českých kin dorazí vánoční hororová komedie, kde se rozežranost trestá sekerou. Pusťte si trailer.

Už máte plné zuby všech vánočních filmů, které v posledních dnech nabízí Disney+ nebo Netflix? Takových těch typicky amerických přeslazených kýčů, kde ze všeho nejvíc Vánoce působí jako svátky utrácení? Tak to by pro vás příjemnou protiváhou mohl být horor Šťastné a krvavé (There's Something in the Barn) . V tom se jedna stereotypní americká rodinka přestěhuje do Norska a začne se tam chovat přesně tak otravně, jak byste to od ní čekali: Hyzdí dům odpornými plastikovými dekoracemi, chystá vánoční večírek a na všem chce rýžovat. Takže i když jsou to asi v zásadě celkem nevinní lidé, tak vám jich nejspíš ani nebude příliš líto, až si na ně došlápnou krvelační norští trpaslíci, kteří na podobné blbosti nejsou zvědaví.

Do našich kin novinka nastupuje už 7. prosince. Hrdiny jsou Bill, jeho manželka a dvě dospívající děti. Taková typická naivní americká rodinka. Když Bill zdědí po strýci starou horskou usedlost v Norsku, nadšeně se před Vánocemi stěhují do svého nového domova s vyhlídkou přeměnit nemovitost na výdělečný podnik. Jejich představa o romantickém zasněženém severu nemůže být vzdálenější realitě… Každý rodilý seveřan totiž ví, že správná skandinávská usedlost má stodolu a v ní samozřejmě žije prastarý elf, který má rád svůj klid. Existují přísná pravidla, jak udržet stodolního skřeta šťastného, aby neškodil. Tím nejdůležitějším je – žádné společenské oslavy, žádné návštěvy! Když se Bill rozhodne ve stodole uspořádat velký vánoční večírek, klidumilný elf se nevítaných vetřelců rozhodne nemilosrdně zbavit za každou cenu.

Distributor slibuje spoustu černého humoru a satirické utahování z národnostních rozdílů. Recenzenti pro změnu hovoří o zábavných krvavých efektech. Tátu od rodiny ztvárnil Martin Starr, jehož jsme zvyklí vídat jako sarkastického bručouna nebo ušlápnutého outsidera, zatímco tady se nabízí v nové poloze veselého tatíka od rodiny. Což je pro Starrovy fanoušky zajímavá nabídka. Vedle něj ve filmu vystupují Amrita Acharia, Zoe Winter-Hansen, Townes Bunner, Jeppe Beck Laursen, Henriette Steenstrup, Calle Hellevang Larsen nebo Alexander Karlsen El Younoussi. Šťastné a krvavé natočil Magnus Martens, jenže je zodpovědný za filmy Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně či Jackpot.

Pusťte si trailer, koukněte na fotky a případně už zítra můžete vyrazit do kina

Podklady a foto: XYZ Films, Bioscop

Galerie: 8

Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu Šťastné a krvavé: Otravná americká rodina dostane sekec od norských trpajzlíků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest