Venom 3: Natáčení pokračuje

Venom 3: Natáčení pokračuje | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Představitel hlavní role Tom Hardy pozdravil fanoušky přímo ze zákulisí.

Tak jako na jaře a v létě filmová média zaplavovaly zprávy o tom, které produkce zastavily stávky, tak teď je to přesně naopak. Jeden štáb za druhým oznamují, že jsou zpátky před kamerou.

Už se připojil také Venom 3, který se nejprve točil od konce června, do poloviny července. Kamery se znovu rozběhly 16. listopadu. Prozradil to přímo představitel hlavní role a spoluautor scénáře Tom Hardy, který se vyfotil se svojí tvůrčí partnerkou a režisérkou Kelly Marcel. Na první pohled to vypadá, že je připravený se v roli opět pořádně odvázat.

Na nějaké další novinky ohledně Venoma 3 si prozatím budeme muset počkat. Objevila se akorát nepotvrzená zvěst Daniela Richtmana, který píše, že podle jeho informací je Venom 3 v zákulisí označovaný jako „finální Venomův film“. Pokud je informace přesná, může to znamenat leccos. Možná to pouze odkazuje ke skutečnosti, že Tom Hardy zpočátku podepsal smlouvu na tři filmy. V případě zájmu obou stran nic nebrání tomu, aby smlouva byla obnovena. Ale vyloučit nelze ani to, že se momentálně opravdu předpokládá, že „závěr trilogie“ bude posledním samostatným filmem s Venomem v Hardyho podání. To však nutně nemusí vylučovat, že se Venom (v podání Hardyho, nebo někoho jiného) objeví v nějakém jiném filmu.

Třetí Venom má premiéru za rok, tak někdy v té době se nejspíš začnou objevovat oficiální vyjádření Hardyho a studia o tom, čeho se dočkáme nebo nedočkáme dál.

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do dalších rolí byli vybráni Juno Temple a Chiwetel Ejiofor. Očekává se premiéra 7. listopadu 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroje: Tom Hardy, Daniel Richtman

Galerie: 2

Venom 3: Natáčení pokračuje | Fandíme filmu Venom 3: Natáčení pokračuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest