The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer

The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 3 obrázky
Do českých kin míří skvěle obsazený drsný příběh wrestlerského klanu Von Erichů.

Zac Efron si vždycky liboval v intenzivním cvičení, ale to, jak nakynul pro snímek The Iron Claw je srovnatelné snad jen s tím, jak nabral svaly pro Pobřežní hlídku. Ostatně, nabrat svaly museli úplně všichni herci, kteří ztvárnili někoho z wrestlerské rodiny Von Erichů. Třeba takový Jeremy Allen White (Medvěd, Hříšníci) také není divákům běžně známý jako hora svalů.

Snímek natočený podle skutečných událostí vypráví o nerozlučných bratřích Von Erichových. Ti se proslavili na začátku 80. let ve světě profesionálního wrestlingu. Bratři se snaží dosáhnout nesmrtelné slávy, avšak triumfy střídají tragédie a neustále nad nimi visí stín jejich tvrdého kouče a otce.

V traileru The Iron Claw vypadá jako intenzivní podívaná, kdy se herci do svých rolí skutečně fyzicky opřeli. A to jak v ringu, tak v rovině osobního dramatu. Obsazení je nabité. Zbylé dva bratry hrají Harris Dickinson a Stanley Simmons. Tyranského otce ztvárnil Holt McCallany, jejich matku Maura Tierney. Lily James vystupuje v roli Kevinovy partnerky Pam. Film napsal a natočil Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene, Klícka, seriál Smrtící podoba). Premiéra v českých kinech je ohlášena na 21. března.

Podklady a foto: A24

Galerie: 4

The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer | Fandíme filmu The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer | Fandíme filmu The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer | Fandíme filmu The Iron Claw: Zac Efron nabral horu svalů pro roli wrestlera, je tu trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest