Chris Evans už nikdy nemusí hrát, s návratem k Marvelu stále váhá

Chris Evans už nikdy nemusí hrát, s návratem k Marvelu stále váhá | Fandíme filmu
Marvel Studios
Roli Captaina Ameriky Evans málem nepřijal. Nakonec mu ale hodně seděla.

Chris Evans letos vystupoval v zapomenutelném akčním dobrodružství Ghosted, ale aktuálně se blíží také premiéra dramatu Obchodníci s bolestí, kde se jeho postava zaplete do obchodu s opioidy. Ještě před začátkem stávky hollywoodských herců Evans ke snímku poskytl interview magazínu GQ.

Jak už to tak bývá, řeč přišla na Marvel a Captaina Ameriku, Chrisovu nejslavnější roli celé jeho dosavadní (a nejspíš i nadcházející) kariéry. Chris přiznal, že původně roli málem nevzal, protože se ve velké hollywoodské mašině necítil tak docela ve své kůži. Nakonec ale byl rád, že přijal. V životě se potýká s úzkostí a je zvyklý všechno a příliš důkladně plánovat. Pevný rozvrh Marvelu mu tak vyhovoval. Najednou měl práci pevně nalinkovanou a mohl se uvolnit.

Na práci pro Marvel bylo podle Evanse příjemné také to, že nikdy necítil, že celá tíha filmu leží na něm. A to ani ve filmech (scénách), kde neměl po boku další superhrdiny. Chris totiž souhlasí s nedávno vysloveným názorem Quentina Tarantina, že v marvelovkách nemají hlavní roli herci, ale postavy. A to Evansovi vyhovuje – kus břímě z něj vždycky sejme Captain America.

Role také Evanse doživotně zajistila. Chris upřímně přiznává, že kdyby už do konce života nechtěl hnout prstem, tak by nemusel. Což vnímá jako velké požehnání, protože nikdy nevíte, co nepříjemného se vám může přihodit. Zřejmě i díky své finanční jistotě plánuje Evans do budoucna hrát o něco méně než doposud. Aniž by specifikoval jaké, dodává, že má i další zájmy mimo herectví. Nesnaží se tvrdit, že jako herec dosáhl nějakých výšin. Například se nikdy nepřipojil mezi vážné oscarové kandidáty. I tak se však cítí po profesní stránce dostatečně uspokojený.

Nezapomíná však dodat, že pokud jde o další spolupráci s Marvelem, nikdy neřekne nikdy. Hraní Kapitána Ameriky si hodně užíval. Zároveň je pro něj role tak důležitá, že se k ní nevrátí, pokud případný nabídnutý scénář nesplní zcela jeho nároky. Rozhodně by se k Marvelu nechtěl vrátit jen pro peníze. Nepředpokládá, že by šance pro plnohodnotný návrat k roli Kapitána přišla v dohledné době…

Foto: Marvel

Zdroj: GQ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest