McFarland: Kevin Costner se vrací k baseballu

McFarland: Kevin Costner se vrací k baseballu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Kevin Costner se pomalu ale jistě vrací na herecké výsluní. Pomoci by mu tam mohl také návrat k jeho oblíbené sportovní tematice.

Minulé léto začalo jednání mezi Kevinem Costnerem a studiem Walt Disney o novém sportovním dramatu podle skutečných událostí jménem McFarland. Letos se obě strany dohodly a Costner si ve filmu pod dohledem režisérky Niki Caro (Pán velryb) zahraje hlavní roli. McFarland bude klasickým sportovním dramatem od Disneyho, podobný filmu Vzpomínka na Titány. Bude se odehrávat v 80. letech a točit se bude především kolem trenéra (Costner), jenž se přistěhuje do města McFarland v Kalifornii. Radnice převážně hispánského města zřídí vysokoškolský atletický tým, jehož členové se budou muset nejdříve utkat se sociálními a poté i se sportovními překážkami, aby se stali skutečnými šampióny. Nutno podotknout, že scénář má na svědomí William Broyles Jr., který napsal hity jako například Apollo 13, Trosečník nebo Mariňák.

Letos Costner sklidil úspěch s MoS a exceloval v minisérii Hatfields & McCoys, jež mu dokonce přinesla i Zlatý Glóbus. Příští rok se společně s Chrisem Pinem ukáže ve filmu Jack Ryan a v akčním Three Days to Kill od Luca Bessona. Pro Costnera to znamená nejen další příležitost, jak si získat zpět svoji dřívější slávu, ale také návrat ke sportovnímu tématu, ostatně zkušeností má jistě dostatek. Účinkoval například v baseballových hitech Hřiště snů a Hra snů nebo v golfovém Zeleném světě.

Co říkáte vy na poslední herecké výkony Kevina Costnera? Patří už do starého železa nebo má herecky pořád co nabídnout?

Zdroje: Variety, Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest