The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant"

The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant" | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Reklama na Avengers z DVD Thora a krátký film The Consultant s Agentem Coulsonem v hlavní roli. Jako bonus dva nové plakáty.

Marvel začíná mezi zámořskými novináři a dalšími „vyvolenými“ pomalinku distribuovat DVDčka Thora, a tak na internet začínají unikat Thorovy bonusy. Představíme si dva. Prvním z nich je Sneak peek nazvaný The Road to The Avengers. V zásadě jde o tříminutový teaser, který všechny Avengery sice míchá v jednom videu, ale žádné nové záběry při tom neukáže. Pouze chytře kombinuje materiál z dřívějších filmů, záběry z loňského Comic-conu a mikrorozhovory s jednotlivými herci. I tohle nenápadné lákadlo ale ve výsledku potěší.

Daleko zajímavější je druhé video. To je v podstatě krátký film s agentem Coulsonem v hlavní roli, s názvem The Consultant. Coulson si ve filmečku vyjde s jedním ze svých kolegů na pracovní oběd, který vrhá světlo na tajnou scénu z konce Neuvěřitelného Hulka. (A scéna je zároveň ve videu obsažená, takže pokud si ji nepamatujete, nemusíte se ničeho bát). Nečekejte film roku, ale jako bonusová jednohubka to video rozhodně potěší. Kdyby takovéhle konverzační filmečky Marvel házel na svá DVDčka pravidelně (nebo na web, nebo jako předfilmy do kin), vůbec bychom se nezlobili! V galerii potom najdete nedávno vydané, malované plakáty, které hezky navazují na plakáty z dřívějška. A pokud by Marvel videa z youtube odstranil, můžete zkusit třeba tenhle odkaz.

 

The Road to The Avengers

 

The Consultant

 

Galerie: 4

The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant" | Fandíme filmu The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant" | Fandíme filmu The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant" | Fandíme filmu The Avengers: Sneak peek a krátký film "The Consultant" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest