Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu

Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Denzel Washington se nám snaží nakecat, že Equalizer je něco víc než jen vychytané vraždění záporáků.

Letní prázdniny ukončí akční thriller Equalizer 3, kde se Denzel Washington ještě jednou vrátí jako Robert McCall, samozvaný mstitel lokálního bezpráví. Po běžných trailerech je tu nové video, kde Denzel a režisér Antoine Fuqua rekapitulují dosavadní sérii. Což je samo o sobě bizarní, protože jednotlivé filmy na sebe nenavazují a rekapitulace není potřeba. Ale třeba studio Sony doufá, že si diváci zaplatí předchozí snímky na VOD.

Aby křečovitosti nebylo málo, pánové se ještě snaží tvrdit, že se McCall během filmů vyvíjí, a že je každý díl jiný. Což je hodně velkorysé čtení celé série. Opravdu hodně. Equalizer je akční krimi výplach. O nějakých rozdílech nebo vývoji nemůže být řeč. Mafie udělá něco zlého, McCall to vyšetří a všechny zpráská. A rozvoj postavy? Ale kdeže, Robert je Denzel, Denzel je Robert. Bez charismatické hvězdy postava neexistuje. Equalizer je tuctová kriminálka, kterou odlišuje od konkurence Washingtonova síla osobnosti. Konec pohádky.

Trojka v bleděmodrém přinese to samé. To není urážka, série ví co je a nestydí se za to. Ale stydět by se měla za kašírované nabubřelé propagační plácání. To Denzel s Antoinem nemají zapotřebí. Stačí ukázat další trailer, kde má Robert situaci pod kontrolou a pomocí svých zkušeností a vybroušeného intelektu likviduje přesilu oponentů. Nejlépe s nějakou hláškou na rtech. TO sérii sluší.

Robert McCall (Denzel Washington) žije na jihu Itálie, kde se dozví, že jeho přátele uzurpují místní mafiánští kmotři. Ve chvíli, kdy lidé začnou umírat, je McCallovi jasné, co musí udělat: Stát se ochráncem svých bližních a italské mafii se postavit. Dále hrají Dakota Fanning, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero, Eugenio Mastrandrea a Andrea Scarduzio. Režíruje Antoine Fuqua, scénář napsal Richard Wenk. Datum české premiéry je stanoveno na 31. srpna.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 4

Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu | Fandíme filmu Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu | Fandíme filmu Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu | Fandíme filmu Equalizer 3: Rekapitulace celé série v novém videu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest