Letadla: Spin-off Aut se blíží

Letadla: Spin-off Aut se blíží | Fandíme filmu
Disney potřebuje peníze, a tak už za dva týdny přiletí do kin direct-to-dvd spin-off Aut.

Studio Walt Disney Pictures se po úspěšných Autech a méně zdařilých (ale neméně úspěšných) Autech 2 rozhodlo, že svět aut obohatí Letadly. Avšak pozor, zatímco Auta připravoval pro Disneyho Pixar, Letadla si Disney připraví sám. Jako první se z chystané trilogie podívá do našich kin film s jednoduchým názvem Planes (Letadla), jehož česká premiéra je naplánována na 22. 8..  

Režie tohoto kousku, který měl být původně určen pouze pro video trh, se ujal Klay Hall známý hlavně kvůli slavnému animovanému seriálu Simpsonovi. Hlasy hlavním postavám v původním znění propůjčili např. Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, John Cleese, Cedric the Enterteiner nebo Val Kilmer.

Letadla vypráví příběh práškovacího letadla jménem Dusty (Prášek). Jeho snem je účastnit se nejlepšího leteckého závodu kolem světa, má to ale háček, Dusty není stavěný na závody a má tak trochu strach z výšek. Pro splnění svého snu je však ochoten udělat nemožné. Obrátí se na Skippera z námořního letectva, a když se mu s pomocí nového trenéra podaří projít kvalifikací, jeho nadšení a rychlost upoutají pozornost šampiona Ripslingera. A Ripslinger se svého postu šampiona určitě nevzdá bez boje.

Trailer ukazuje na to, že i když na výtvarné úrovni nesahají Letadla Autům ani po kotníky, chtějí filmaři ze staršího bratříčka vytěžit, co se dá. Rychlost, akrobacie, akce a napětí, tak o tohle by podle ukázky neměla být nouze. Zajímavá je také změna charakteru hlavního hrdiny, oproti neohroženému frackovi z Aut je zde smolař se strachem z výšek. Pusťte si trailer a dejte v diskusi vědět, jestli jste na Letadla zvědaví nebo měl projekt zůstat radši nenápadným doplňkovým zbožím na video trhu, jak bylo původně zamýšleno.

Letadla: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest