Osudový dotek: Chystá se remake

Osudový dotek: Chystá se remake | Fandíme filmu
Cestování v čase s Ashtonem Kutcherem bavilo před lety, takže nám ho Hollywood, jak je jeho dobrým zvykem, naservíruje znova.

Osudový dotek (The Butterfly Effect), natočený v roce 2004, byl zajímavou podívanou s originálním námětem. Převážně z komedií známý Ashton Kutcher se zde předvedl v opravdu věrohodné dramatické roli mladíka, který cestuje v čase a snaží se napravit věci z minulosti. Sebemenší změna z časů minulých však může mít v budoucnosti (jeho přítomnosti) kritický dopad na jeho samotného nebo na jeho přátele. Později přišly na svět ještě dvě direct-to-dvd pokračování, ovšem již nevalných kvalit, které se snažily ždímat potenciál původní myšlenky dál.

Kdekdo si myslel, že už je po všem a žádný film již nevznikne. Jenže chyba lávky. Někomu ve filmovém průmyslu evidentně došlo, že další díly se nemohou rovnat s prvním snímkem, takže se pomalu kutí jeho remake. To jistě nejednoho fanouška (mě též) může zvednout ze židle, nicméně na předělávce se podílí Eric Bress, který byl spoluscenárista a spolurežisér jedničky a vrací se ještě tři původní producenti. Zatím není ohlášeno, kdo usedne na režisérskou židli. Jméno Erica Bresse ve mně budí docela pozitivní pocity, ale remakeovat film, který už má ve filmové historii své pevné místo, je dle mého názoru opravdu zbytečnost.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest