Avengers 2: Známé podtitul a tudíž mnoho detailů

Avengers 2: Známé podtitul a tudíž mnoho detailů | Fandíme filmu
Podtitul Avengers 2 přinesl mnoho možných odpovědí, ale zřejmě také dost otázek. Byla potvrzena Dieselova role?

O letošním Comic-Conu jsme věděli, že na něj Marvel přiveze Thora 2, Kapitána Ameriku 2  a „ještě něco“. Nakonec studio přijelo s Guardians of the Galaxy a Avengers 2! Předváděčka druhých Avengers začala krátkým teaser trailerem, ve kterém jsou sestříhané některé hlášky z prvního filmu a během jejich přehrávání na obrazovce běží video, ve kterém je kován nějaký robot. Kamera odjede do dálky a odhalí, že je to Ultron! Zároveň se dozvídáme, že se film bude jmenovat Avengers: Age of Ultron. Kdo je to Ultron?

Ultron je robot, možná jeden z nejdokonalejších robotů, jaký kdy byl vytvořen. Vládne oslnivou inteligencí, která převyšuje tu naši, povrch má ze stejného kovu (adamantium), ze kterého je vyrobena Wolverinova kostra a je tudíž prakticky nezranitelný. Ve většině příběhů se Ultron pokouší o ovládnutí světa nebo něco podobně velkolepého. Aby se s ním Avengers nenudili, má většinou k dispozici armádu vlastnoručně vyrobených robotických služebníků, se kterými by se hrdinové mohli vypořádávat podobně, jako s řadovými mimozemšťany v prvním filmu.

A teď několik zajímavých skutečností. Tak zaprvé, Ultrona stvořil Hank Pym, tedy první Ant-Man! Znamená to, že se poprvé s Ant-Manem (nebo alespoň Pymem) setkáme už v Avengers? Znamená to, že se setkáme s Wasp, o kterou v komiksech robot jeví zájem? Dále se zdá, že můžeme přestat spekulovat nad tím, koho bude hrát Vin Diesel, protože Ultron je mimo jiné proslulý tím, že stvořil androida Visiona, což je role, která je Dieselovi nejčastěji přisuzována. A konečně, když dvojku ovládne Ultron, co bude s Thanosem? Objeví se pouze  v Guardians of the Galaxy? Bude z povzdálí tahat za nitky? Anebo se objeví až v Avengers 3, jak bylo už dříve naznačeno? Na odpovědi na výše uvedené otázky si budeme muset ještě počkat, zatím oficiálně víme pouze to, že film nebude vycházet ze stejnojmenného komiksu (Age of Ultron), půjčuje si z něj pouze název.

Zdroje: Empire, Slashfilm, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest