Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku

Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu
AZ Film Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer akční fantasy, u něhož budete mít pocit, že tohle byste natočili taky.

Vzpomínáte na Denise Richards? Začínala jako modelka, během devadesátek se objevila v řadě menších rolí a na přelomu letopočtu byla na krátko regulérní hvězdou. Dostala jednu z hlavních rolí v Hvězdné pěchotě (1997), následoval erotický thriller Nebezpečné hry (1998), následně dokonce příležitost stát se Bond girl v Jeden svět nestačí (1999). V roce 2001 se objevila v Přátelích jako sestřenice Rosse a Moniky. Vystupovala ve Scary Movie 3 (2003) a nakrátko se objevila v populární Lásce nebeské (2003). Pak ale jako by se do země propadla. Občas hostovala v nějakém slušnějším seriálu, ale jinak vystupovala v reality shows a hrála v nejrůznějším braku.

Kam až může klesnout herečka, která jeden čas byla všude, se můžete přesvědčit ve snímku Angels Fallen: Warriors of Peace. Název napovídá, že jde o pokračování a skutečně tomu tak je. Pokud jste o prvních Angels Fallen z roku 2020 neslyšeli, nezoufejte. Film má na ČSFD celá čtyři hodnocení a z toho jsou tři „odpad“. Režisér Ali Zamani obecně točí snímky, které mají velký potenciál skončit na československé databázi v černých číslech a teď spáchal Warriors of Peace.

Pokud se odvážíte přehrát níže přiložený trailer, najdete v něm lacinou kameru, laciné lokace, no-name herce, starožitné digitální triky a k tomu všemu Denise Richards. Co ji k podobné roli přivedlo, to čert ví. Oficiální synopse praví:

Válečný veterán Gabriel (Josh Burdett) po volání shůry dává dohromady partu zabijáků démonů, přezdívanou Bojovníci míru. Společně se postaví ničivé armádě mrtvých, kterou vede padlý anděl s touhou po ovládnutí světa. Denis Richards hraje Deborah, ženu, která týmu dodá nezbytnou výzbroj.

Dále hrají Arifin Putra, Lee Kholafai, Korrina Rico a Michael Teh. Pokud byste z nějaké morbidní zvědavosti měli chuť z aktuálního vývoje kariéry Denise Richards vidět víc, než jen přiložený trailer, vydržte do příštího léta, kdy jde film na domácí video.

Podklady a foto: AZ Film Studios

Galerie: 7

Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu Angels Fallen: Warriors of Peace - Denise Richards se propadla do hlubin braku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest