The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček

The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu
Uncork’d Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer filmu, který nás chce přesvědčit o tom, že záchrana lesů nakonec možná nebude až tak dobrý nápad.

Vážení a milí připravte se, nastává čas stromů! Těch oživlých. Jejich lobby je silná a dělá vše pro to, aby živoucí listnáče a jehličnany mohly ve filmových magazínech dostat vlastní žebříčky. O čelní pozice jistě budou soupeřit Groot, Stromovous nebo Otesánek. Samozřejmě je ale potřeba zaplnit také spodní konec žebříčku a k tomuto úkolu se statečně hlásí jedlička (nebo co to sakra je) z filmu The Killing Tree (někdy také Demonic Christmas Tree).

Už první trailer totiž jasně ukazuje, že tahle hororová komedie patří do nižší ligy. Tvůrci si prakticky vystačí s bláznivým nápadem: Vánoční stromek oživne a začne vraždit. Zpracování bohužel nesahá zápletce ani po kotníky. Je vidět, že peněz moc nebylo, herecká elita v době natáčení neměla čas a efektové oddělení se navzdory minimálnímu rozpočtu rozhodlo až příliš sázet na digitální triky. Tu a tam snímek na vteřinku dává vzpomenout na Evil Dead, Jana Švankmajera či Krampuse ale to jsou jen záblesky, jinak se bavíme spíš o zábavě někde na úrovni Sharknáda. Nicméně pokud si potrpíte na vraždící neživé objekty (vzpomínáte na zabijácké džíny ve filmu Slaxx?), tak to můžete s The Killing Tree zkusit.

Oficiální synopse praví: Zhrzená vdova na Vánoce sešle prastaré kouzlo, aby vzkřísila svého popraveného manžela. Něco se však pokazí a manžel se vrátí jako zlý vánoční stromeček. Je posedlý pomstou vůči ženě, která může za jeho popravu, a když ji hledá, tak se oběti postupně kupí. Dokáže někdo zabijácký stromek zastavit dřív, než se dostane ke svému cíli?

Film natočil Rhys Frake-Waterfield, který má zjevně pro podobné bijáky slabost – nedávno jsme vás seznámili s jeho filmem Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, kde vystupuje vraždící Medvídek Pú. V The Killing Tree vystupují Sarah Alexandra Marks, Marcus Massey, Judy Tcherniak, Sarah T. Cohen, Kelly Rian Sanson, Ella Starbuck, Lauren Staerck, May Kelly, Nikolai Leon, Richard Harfst a Gillian Broderick. Film byl čerstvě uvedený na DVD a Blu-ray, takže případní zájemci se můžou porozhlédnout po zahraničních e-shopech. Recenzenti nicméně příliš spokojení nebyli. I když berou v potaz, o co se zhruba film snaží, tak se objevuje například stížnost, že ústřední vraždící strom má méně prostoru, než byste čekali.

Dole v galerii najdete dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Uncork’d Entertainment

Galerie: 7

The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu The Killing Tree: V novém hororu vraždí živý vánoční stromeček | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest