Vin Diesel už v Avengers 2?

Vin Diesel už v Avengers 2? | Fandíme filmu
Vin Diesel opět provokuje fanoušky. Co naznačil tentokrát?

Že by to Vin Diesel chtěl dát dohromady s Marvelem, se ví už dlouho. Teď koncem června se se zástupci studia konečně sešel, a tak se okamžitě začalo spekulovat, koho by si mohl Diesel zahrát. A po poslední zprávě na hercově Facebooku budou debaty nejspíš ještě dobrodružnější. Vin nejprve poděkoval fanouškům za to, že právě jejich zájem a veřejná podpora schůzku vůbec umožnily. Dodal, že předmět jednání je prozatím přísně tajný, ale nelze k němu dodat nic než prosté „wow“. Zároveň herec do své zprávy dokázal zapracovat takovou formulaci, jež obsahovala slovíčko vision („I get tunnel vision with my work“ – zhruba „když pracuji, nesoustředím se na nic jiného“) a fanoušci okamžitě pojali podezření, že nám tak Diesel naznačuje, že si opravdu zahraje umělou bytost poháněnou slunečními paprsky, zvanou Vision.

Krom toho ale také Vin poslal fotku sebe sama s obálkou historicky druhého čísla komiksu Avengers. Jaké indicie lze hledat tady? Tak zaprvé – druhé číslo Avengers by mohlo znamenat, že se Diesel objeví už v Avengers 2. Potom také v komiksu poprvé vystupuje Giant-Man. Hrdinu by sice ve finále samozřejmě zvětšovaly digitální triky, avšak Dieslova rozložitá figura by k jeho obsazení do role svádět mohla. Nejslavnějším Giant-Manem je sice Hank Pym (který je mimo jiné také nejznámější Ant-Man) a Vin Diesel na roli laboratorního vědce asi typově úplně nehodí, avšak v kostýmu Giant-Mana se objevil také William Foster (známý též jako Black Goliath) a nebylo by to rozhodně poprvé ani naposledy, kdy se o snědém Dieselovi mluvilo jako o možném představiteli černošské postavy.

Dále se k komiksu vyskytoval padouch Space Phantom. Na toho se také Diesel asi úplně nehodí, Space Phantom vypadá jako zakrslý skřet a často navíc mění podobu, takže by asi až tak nezáleželo na tom, kdo ho hraje. Zajímavé ale je, že Marvel na své wiki uvádí, že když se Avengers poprvé setkali s Visionem, domnívali se, že se jedná právě o Phantoma. Že by hodně sofistikovaná nápověda? Vždycky je samozřejmě možné, že Diesel fanoušky jenom škádlí nebo slova i obrázek volil zcela náhodně a žádnou skrytou stopu se nám předhodit nesnaží. Nemluvě o tom, že kromě Avengers 2 chystá Marvel také celou řadu dalších filmů, takže Vinovo pole možné působnosti je opravdu široké.

Zdroj: Vin Diesel Facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest