Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu

Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer mrazivého thrilleru s Naomi Watts.

Rakouský snímek Dobrou, mámo (Ich seh, Ich seh) zaujal v roce 2014 diváky, když nabídl zajímavou zápletku. Pojednával o chlapcích, kteří nabydou podezření, že žena se zafačovanou tváří ve skutečnosti není jejich matka, ale někdo cizí. Původnímu snímku byl řadou diváků vyčítaný jeden konkrétní zvrat, nicméně Hollywood v látce cítil potenciál a rozhodl se natočit vlastní zpracování nazvané Goodnight Mommy.

Ve snímku dvojčata přijíždějí k mámě na venkov a najdou ji s obvázanou tváří. Máma tvrdí, že měla kosmetickou operaci, ale kluci okamžitě mají pocit, že něco nesedí. Najednou máma zavádí podivná nová pravidla, kouří v koupelně a tajně roztrhá obrázek, který pro ni udělali. A to by jejich milující máma přece nikdy neudělala. Zafačovaná osoba se chová pořád divněji a výstředněji a tak hoši pojmou děsivé podezření: Pod maskou se neukrývá jejich máma, ale někdo úplně jiný.

Kluky hrají Cameron a Nicholas Crovettiovi, matku ztvárnila Naomi Watts. Remake natočil Matt Sobel, který uvádí, že zatímco původní snímek se opíral primárně o atmosféru a estetiku, jeho pojetí prý daleko víc pracuje s psychologií postav. Jádro příběhu zůstává stejné, ale zároveň se má remake věnovat také úplně novým tématům. Nové zpracování uvede 16. září Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 4

Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu | Fandíme filmu Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu | Fandíme filmu Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu | Fandíme filmu Dobrou, mámo: Kluci se bojí, že někdo nahradil jejich mámu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest