Prci, prci, prcičky: Třídní sraz

Prci, prci, prcičky: Třídní sraz | Fandíme filmu
Po nepříliš povedených video sequelech se na plátna kin vrací stará parta ve snímku zvaném American Reunion. Na koho se můžeme těšit a jaké prasárničky je čekají tentokrát?

Po přelomu letopočtu ovládla kina nová vlna teenagerských přisprostlých komedií. Hlavní zásluhu na tom měla bezesporu právě prcičkovská série. Vyvážený mix obhroublých fórků, sexuální provokace a sympatického obsazení, které dokázalo své komediální figurky polidštit a udělat z nich uvěřitelné bytosti z masa a kostí. V tom tkvěla přitažlivost série. Po svatebním díle následovaly čtyři pokračování natáčená pro video trh s jinými herci postavami a žádnému z nich se nepovedlo napodobit srdce a ducha původní trilogie. Proto fanoušci značky jistě ocení, že osmý (!) díl série vrací do hry původní rozpočet, původní obsazení a velké plátno. Podepisování smluv s herci finišuje, takže je ten pravý čas si nejnovější Prcičky blíže představit.

 

Kdo všechno se vrátí?

  • Jason Biggs jako Jim koláčopich
  • Alsyon Hannigan, momentálně známá spíš jako Lilly ze seriálu HIMYM, jako Jimova žena Michelle (a ano, to je to co si na hudebním táboře…však víte)
  • Sean William Scott jako Steve Stifler – největší prasák pod sluncem
  • Chris Klein jako lakrosista Oz
  • Thomas Ian Nicholas jako Kevin (to je ten, co už mu kuřba nestačí)
  • Eddie Kaye Thomas jako Finch, alias posera, alias největší sexuální borec, který už třikrát skolil Stifflerovu mámu
  • Eugene Levy jako Jimův táta a zároveň jediná postava, která se objevila v úplně všech dílech série – většinou jako jakýsi sexuální guru pro mladé panice
  • Mena Suvari jako Ozova školní láska Heather
  • Tara Reid jako Kevinova školní láska Vicky

Smlouvu naopak stále ještě nemá podepsanou Jennifer Coolidge (Stiflerova máma) a zatím to vypadá, že se jí do filmu dostat nepodaří. Velká škoda. Skoro stejně by nás mrzela nepřítomnost Shannon Elizabeth, alias Nadiy – vnadné Slovanky, kterou Jim balil striptýzem u sebe v pokoji. S tou také zatím jednání nedospěla ke konci. Dále se objevily neověřené spekulace, že by ve filmu měl mít malé cameo Tod Hilgenbrink, který hrál ve čtvrtém díle Stiflerova mladšího bráchu. Jestli se objeví Scherminátor, Jimova máma nebo Vickyna držkatá kámoška Jessica zatím není jasné. Naopak je prakticky vyloučené, že by se ve filmu objevili dva pařiči John a Justin, alias borci co nás seznámili s termínem "MCBP".

 

Co se bude dít?

Jak už napovídá název American Reunion, stará partička se po letech shledá na třídním sraze, aby nám všichni zrekapitulovali, jak si v životě vedou. Jim sice žije spokojeně s Michelle, ale jejich vztah nabourá fešná sousedka, která po Jimbovi začne házet očkem. Navzdory možné neúčasti Shannon Elizabeth bychom se navíc mohli dočkat dějové linky, ve které se Jimovo video s Nadiou rozšíří na internet. Stiflerova středoškolská sláva je pryč. Karma mu to všechno vrátila i s úroky a z dřívějšího machra je „šéfova děvka“ na poloviční úvazek. U holek má neuvěřitelnou smůlu a aby si vůbec vrznul, bude muset podstoupit soulož s tunovou machnou.

Oz uspěl v soutěži typu „Když hvězdy tančí“, je z něj někdo a vlastní sídlo v Malibu. Chodí ale s dívkou, která ho chce jen pro peníze a navíc se na srazu setkává s dávnou láskou Heather. Ta si s sebou přiveze svého přítele – postaršího zubaře, který se snaží chovat jako mladík. No a Finch se vrací z cest po světě a pokusí se sbalit Trishu – Lillynu přitažlivou kamarádku z hudebního tábora. Ale nechme se překvapit, jestli to nakonec přeci jen neskončí u Stiflerovy mámy v posteli.

Film dostali na starost pánové Adam Hurwitz a Hayden Schlossberg, tedy dvojice zodpovědná za neméně úspěšnou komediální sérii s Haroldem a Kumarem. Americká premiéra je stanovena na 6. dubna 2012

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest