Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy

Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Joss Whedon se rozpovídal o Avengers 2. Zrežíruje ale také trojku?

Joss Whedon stále ještě propaguje svůj poslední film, Much Ado About Nothing, a tak se z něj reportéři snaží vymáčknout, co se dá. Jakmile povyk kolem Povyku utichne, čekají nás další pořádné novinky ohledně druhých Avengers pravděpodobně až na letošním Comic-Conu v San Diegu. Nicméně co tedy Joss prozradil?

Marvel schválil první verzi scénáře, kterou Whedon odevzdal, a tak už se budou před natáčením pouze ladit detaily, základní kostra je poměrně pevně daná. Tomu napomáhá kupříkladu i skutečnost, že Whedon funguje jako konzultant pro ostatní filmy Marvelu. Ne že by chtěl ostatním filmařům nějak zasahovat do práce, ale právě díky svému neomezenému přístupu mohl nalinkovat vše podstatné pro Avengers 2. Připravit odkazy na předchozí filmy (zároveň ale na ně nechce klást důraz, aby si film užili i diváci, kteří viděli jen Avengers 1), dohlédnout na to, že předcházející filmy druhým Avengerům nic nepokazí.

To platí i pro Guardians of the Galaxy, kteří budou Avengers 2 těsně předcházet a o kterých se doposud mluvilo jako o filmu, který bude druhým Avengerům dějově těsně předcházet. Představa byla vždy taková, že Guardians představí padoucha Thanose a Avengers se s ním budou muset následně na Zemi vypořádat. Díky tomu se vždy spekulovalo, zda se ve filmu neobjeví vedle Avengerů i samotní Guardians, avšak tuhle variantu teď Whedon nepřímo vyvrátil. Podle jeho slov se vždycky může stát že se „strašně sjede a celý scénář přepíše“, ale pokud pomineme tenhle žertovný komentář, tak prý nemáme v Avengers 2 čekat žádné herce z Guardians of the Galaxy! Těžko říct, zda se to vztahuje i na případného Thanose, každopádně bude zajímavé sledovat, jakým způsobem Guardians nakonec do zbytku Marvel Universe zapadnou.

Koho také ve druhém filmu nemáme určitě čekat, je Loki, což ale asi nikoho nepřekvapí. Ať už to bude s Thanosem jakkoliv, dost problémů budou mít Avengers i se svými novými posilami – Quicksilverem a Scarlett Witch, u kterých Whedon ještě jednou připomenul, že se v žádném případě nejedná o vyhraněné klaďase, a že bude zajímavé sledovat, co to udělá se zbytkem Avengers, až se budou muset s dvojicí nějakým způsobem vypořádat.

Dále byl Whedon tázán na Roberta Downeyho, u kterého stále není jisté, zda podepíše smlouvu na další filmy. Režisér zůstává v tomto ohledu optimistou. A konečně když už se Joss pustil do dvojky, nechtěl by náhodou natočit rovnou také Avengers 3? Že by celý proces podstoupil třikrát, si Whedon v tuhle chvíli nedovede představit, na druhou stranu si však původně myslel, že nebude točit ani dvojku, takže nic není vyloučené. Ve trojce už prý režisér zabije úplně všechny ;-). 

PS: Loki na úvodce pochází z parádní kolekce fotografií Marco Groba, kteoru si můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroje: Deanna, wschupfer, Bleeding Cool, CBM, Metro, RCN TV, Empire

Avengers: Age of Ultron

01.05.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu Avengers 2: Bez Lokiho, bez Guardians of the Galaxy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest