DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta

DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta | Fandíme filmu
Blumhouse
Zobrazit další 3 obrázky
Už i síly zla se pustily do internetového streamování.

V dubnu jsme tu měli první teaser pro horor DASHCAM. Ten je natočený technikou found footage, to znamená, že se tváří, že jde o autentický záznam skutečných událostí. Jak už napovídá název filmu, v tomhle případě má jít o záznam z palubní kamery automobilu. Nový trailer nicméně ukazuje, že se z auta podíváme hodně často ven. Hrdinka Annie streamuje všechno co vidí a přenáší to mezi svoje online fanoušky. Ti všichni tak mohou být svědky jejího zápolení se zlem.

Ukázka poodhaluje, že proti Annie stane jakýsi kult, jeho členové a také jeho oběti, co jsou snad lidé posednutí, nebo možná nemrtví. Je patrné, že se s kamerou (telefonem) bude hodně běhat, což snímku na jednu stranu pomůže prohloubit iluzi autenticity, zároveň ale rozklepaná podívaná v žádné případě nebude pro slabé žaludky. Trailer bohužel není ani trochu strašidelný, což nicméně ještě nutně nemusí znamenat, že nebude ani hotový film.

Příběh se odehrává během lockdownu, kdy muzikantka Annie v Los Angeles jen tak zabíjí čas a streamuje se svými fanoušky. Když už má takového života po krk, vypraví se do Británie za Stretchem, bývalým členem svojí kapely. Po celou dobu nepřestává streamovat. Příjezd Annie se nezamlouvá Stretchově přítelkyni, ale ten pravý chaos má teprve přijít.

Annie se připojí ke Stretchovi při jeho práci, když rozváží po okolí jídlo. Po vzájemné hádce hrdinka sebere Stretchovi auto a telefon a začne po rozvážkové trase jezdit sama. Při tom ji cizí člověk požádá o něco nečekaného. Dá jí obálku peněz a poprosí ji, aby odvezla Angelu. Starou, křehkou ženu, kterou kdosi sleduje a snaží se jí ublížit. Annie souhlasí, že Angelu odveze na bezpečnou adresu, ale už brzy i spolu se Stretchem zjišťují, že se ocitli uprostřed zvráceného plánu temných sil. Jak noc postupuje, chaos nabírá na síle a dvojice musí bojovat o holý život proti nadpřirozenému stvoření, které chce Annie použít jako svého dalšího hostitele.

Režíroval Rob Savage, v hlavních rolích vystupují Angela Enahoro a Amar Chadha-Patel, scénář napsali Gemma Hurley a Jed Shepherd. Film bude uvedený na VOD 3. června.

Podklady a foto: Blumhouse

Galerie: 4

DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta | Fandíme filmu DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta | Fandíme filmu DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta | Fandíme filmu DASHCAM: Nový trailer ukázal rozsah hrůzy hororu v kabině auta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest