Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi

Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi | Fandíme filmu
Netflix / Zack Snyder
Zobrazit další 3 obrázky
Snyder do své verze Star Wars obsadil herce přímo z předaleké Galaxie.

Přípravy sci-fi Rebel Moon Zacka Snydera jsou v plném proudu. Před časem jsme se dočkali první dávky castingových oznámení, které vévodil Charlie Hunnam. Teď je tu další porce jmen. Zack přibral na palubu dva pány, kteří se přikloní na temnou stranu síly.

Konkrétně se přidávají Rupert Friend a Stuart Martin. Friend je známý ze seriálu Ve jménu vlasti, popřípadě ze snímků Hitman: Agent 47 či Ztratili jsme Stalina. S Martinem už se Snyder zřejmě zná díky snímku Armáda lupičů, který produkoval.

The Hollywood Reporter píše, že Friend ve snímku hraje hlavního antagonistu, vůdce armád, proti kterým se snaží vést povstání ústřední hrdinka. Zřejmě by tedy měl představovat tyranského regenta Balisara. Martin taktéž hraje antagonistickou postavu, ačkoliv u něj víme ještě méně. Nicméně koukněte do seznamu postav a zkuste si tipnout, která z rolí by podle vás na Martina seděla.

PS: Zajímavou kuriozitou je, že Snyder původně psal Rebel Moon jako film ze světa Star Wars. A Friend byl shodou okolností nedávno obsazený do skutečných Star Wars, zřejmě taktéž do záporácké role.

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella, režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Foto: Netflix / Zack Snyder

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder obsadil záporáka svojí sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest