Tiché místo: Víme, kdy dorazí trojka

Tiché místo: Víme, kdy dorazí trojka | Fandíme filmu
Paramount
Kromě spin-offu populární hororové série dostaneme také regulérní trojku.

Svět Tichého místa se pomalu ale jistě rozrůstá. Aktuálně je v přípravě spin-off, tedy příběh s jinými postavami zasazený do stejného světa. Snímek připravuje Michael Sarnoski a datum premiéry je stanovené na 21. září 2023. Tím to ale nekončí. Dočkáme se také regulérní trojky.

Oznámil to režisér, producent a jedna z hvězd série John Krasinski. Snímek je aktuálně ve fázi příprav a uvidíme jej v roce 2025. Žádné podrobnosti v tuhle chvíli nejsou známy, avšak z logiky věci vyplývá, že by se měli vrátit Abbotovi, v podání Emily Blunt, Millicent Simmonds a Noaha Jupea. Dříve se hovořilo o tom, že by snímek mohl „zakončit trilogii“.

Děj série je zasazený do světa, kde na Zemi zaútočili mimozemšťané extrémně citliví na zvuk. Většina lidstva je mrtvá, zbylí přeživší žijí v naprosté tichosti. V prvním filmu se zdánlivě stabilizovaný život Abbotových převrátí vzhůru nohama, když Evelyn (Blunt) otěhotní. V prvním snímku se podařilo rodině přijít na to, že mimozemšťanům ubližuje vysoká frekvence naslouchátka mladé Regan. I když však hrdinové našli způsob, jak se bestiím postavit, táta Lee střet s vetřelci odnesl životem. Na první pohled se mohlo zdát, že invaze je v tu chvíli poražena, jenže druhý snímek jasně ukázal, že najít účinnou zbraň ještě automaticky neznamená vítězství. V závěru snímku hrdinové udělali významný krok k tomu, aby technologii rozšířili dál. Trojka by teoreticky mohla ukázat, jak Abbotovi byli u toho, když se poměr sil v boji lidí proti mimozemšťanům začal definitivně obracet v náš prospěch.

Ale to jen spekuluji. Prozatím se můžeme těšit na příští rok, kdy dorazí spin-off.

Foto je ilustrační: Tiché místo 2

Zdroj: Paramount

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest