Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce

Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu další videa k Shyamalanově Aftere Earth. Ukázali se Will Smith se synem konečně v atraktivním světle?

Už zhruba za měsíc uvidíme v kinech sci-fi After Eearth, u nás promítanou jako Po zániku Země, a dle logiky hollywoodských studií by měla kampaň pomalu vrcholit a předvádět nám ty největší laskominy. Zatím se tak jaksi neděje. Upoutávky jako by neměly co ukázat. Pořád se opakuje, jak jsme zdevastovali Zemi, uprchli a Cypher a Kitai Raigeovi jsou první lidé po tisíci letech, kteří na naši matičku vkročili. Pořád je jasné, že i když je Will Smith na plakátech velkým písmem, bude zjevně hrát pouze druhé housle svému synovi Jadenovi. Což by ani tak nevadilo, kdyby se nezdálo, že synek bude po havárii kosmické lodi zkrátka pobíhat po lese a utíkat před nepěkně digitálními zvířaty. Tedy pozor, ne utíkat, ale překonávat svůj strach. Protože jak víme ze sloganů, strach je velkým tématem filmu a jakmile ho klučina překoná, zvířatům se postaví, zachrání sebe i taťku a ten na něj konečně bude hrdý. Moc rád se budu mýlit, ale zatím to zkrátka vypadá, že se M. Night Shyamalan stále ještě nevzpamatoval z tvůrčí letargie, do které před lety upadl.

Kromě minutové upoutávky, která se soustředí především na příběhové pozadí, najdete v playlistu TV spot a několik dalších videí, ve kterých můžete vidět útržky filmu nebo pohled do zákulisí. Obzvlášť v závěrečných videích o přežití ale z filmu neuvidíte prakticky nic, takže pokud nepatříte mezi fanoušky instruktážních dokumentů ve stylu Beara Gryllse, můžete je s klidným srdcem vynechat. V galerii najdete nový plakát a obrázky.

Po zániku Země: Nejnovější videa

 

Zdroje obrázků: Collider, Collider II

Galerie: 4

Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce | Fandíme filmu Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce | Fandíme filmu Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce | Fandíme filmu Po zániku Země: Příběhové pozadí v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest