Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí

Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Co dodali k budoucnosti Iron Mana Robert Downey Jr. a Kevin Feige, ředitel Marvelu? Plus nejnovější plakáty a videa k Iron Manovi 3.

Robert Downey Jr. před časem veřejně připustil, že jeho služba v Iron Manově brnění se pomalu chýlí ke konci, a jako jeden z důvodů ke svému brzkému odchodu vnímá náročnost natáčení akčních scén, která je s hercovým postupujícím věkem větší a větší. Když byl při jiné tiskové konferenci Downey na otázku dalšího setrvání v Marvel Universe opět tázán, zavtipkoval znovu o svém stárnutí a znovu připustil, že jednání probíhají, ale nic konkrétního prozradit nemůže. Už z toho je jasné, že Downeyho jako Iron Mana zkrátka a dobře opět uvidíme, protože když je Robert ochotný jednat, je ochotný i hrát a Marvel si dá zrovna v jeho případě sakra pozor, aby finanční nabídku nepodhodnotil.

Otázkou tím pádem není zda, ale kolikrát se Downey jako Tony Stark ještě objeví. Podle toho, co říká Joss Whedon lze usuzovat, že s Robertovou tváří můžeme počítat přinejmenším v Avengers 2, ředitel Marvelu Kevin Feige pak v rozhovoru pro Huffington Post řekl, že studio chce Downeyho obsazovat ještě dlouhá léta, nicméně počítá s tím, že jednou už bude na železnou zbroj opravdu příliš starý a v tu chvíli Marvel stále plánuje roli přeobsadit novým hercem. Feige chápe, že nahradit někoho tak charismatického, jako je Robert Downey Jr. nebude jednoduché, ale domnívá se, že Tony Stark je natolik silní postava, že přeobsazení snese. A opět připomíná příklad s Jamesem Bondem, v jehož případě střídání herecké stráže funguje dodnes.

V playlistu pro vás máme čtvrthodinový film o přípravě Iron Mana 3, prodloužený klip a dva nové spoty. Druhé video je featurette, kteřá představí Mandarina. V galerii pak najdete čtyři nejnovější plakáty.

Iron Man 3: Čtvrthodinový film o filmu, prodloužený klip a spoty

Iron Man 3: The Mandarin

 

Zdroje: USA Today, CBM, EW, Huffington Post

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí | Fandíme filmu Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí | Fandíme filmu Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí | Fandíme filmu Iron Man: Přeobsazení Downeyho stále platí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest