Percy Jackson 2: První trailer

Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Moře nestvůr se představuje v první upoutávce a na prvních fotkách. AKTUALIZOVÁNO o lepší kvalitu videa.

Ve stínu celé řady podstatně hlasitějších blockbusterů se do kin tichoučce připravuje také Percy Jakson 2, s podtitulem Moře nestvůr. Percy a jeho kamarádi se tentokrát pokusí v Bermudském trojúhelníku získat zlaté rouno. To má posílit magickou bariéru Tábora Polokrevných (to je místo, kam Percy Jackson a ostatní polobohové chodí do školy), jenž začala nebezpečně slábnout a hrozí, že by se mohla podvolit útokům nepřátel.

Moře nestvůr natočil nepříliš známý Thor Freudenthal, v hlavní roli Percyho Jacksona se vrátí Logan Lerman, v dalších hlavních rolích se představí Alexandra Daddario (Annabeth, dcera bohyně Athény), Brandon T. Jackson (satyr Grover), Douglas Smith (Percyho nevlastní bratr Tyson) a Leven Rambin (Áresova dcera Clarisse). Podstatně zajímavější jména však najdeme mezi dospělými postavami. Boha Herma si zahraje Nathan Fillion a Dionýsa Stanley Tucci. Bohužel tentokrát neuvidíme ani Dia (Sean Bean) ani Háda (Steve Coogan) a Pierce Brosnana navíc v roli Chirona vystřídal nepříliš známý Anthony Head.

Následuje první trailer v mizerné kvalitě, který při první příležitosti vyměníme za nějaké pěkné HD. Osobně jsem ani nečetl knihy ani neviděl první film a první upoutávka na Percyho Jacksona 2 mě rozhodně nepřesvědčila, že bych to měl nějak měnit. Mladí herci jsou celkem nevýrazní (a to Lerman nedávno příjemně překvapil v Perks of Being a Wallflower) a určitou osobitost má v sobě snad jedině scéna s taxíkem. Zbytek jako bychom už tisíckrát viděli někde jinde. Dole v galerii najdete první fotky z filmu, česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 15. srpna.

Percy Jackson 2: První trailer

 

Zdroj fotek: USA Today

Galerie: 5

Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest