Everest: Christian Bale konkuruje Tomovi Hardymu

Everest: Christian Bale konkuruje Tomovi Hardymu | Fandíme filmu
Batman a Bane opět proti sobě - chystá se druhý film o výstupu na nejvyšší horu světa.

Christian Bale by měl příští měsíc nahodit oblek a pustit se do natáčení prozatím nepojmenovaného projektu režiséra Davida O. Rusella, kde si herec střihne finančního podvodníka, jenž bude nucený spolupracovat s agentem FBI na vyšetřovaní korupce v americkém Kongresu. Bližší informace filmu, jsou dostupné ve starší novince.

V dramatickém snímku Everest podle skutečné události (pozor, nezaměňovat se stejnojmenným projektem režiséra Douga Limana a Toma Hardyho) pro změnu Bale pravděpodobně nafasuje horolezeckou výstroj a měl by se vtělit do jednoho z členů horolezecké skupiny, která se v květnu roku 1996 vypravila zdolat vrchol nejvyšší hory světa. Při sestupu však expedici bohužel zastihla sílící sněhová bouře a osm horolezců z deseti 11. května usmrtila.

Poslední návrh scénáře napsal neznámý Justin Isbell a režisér Baltasar Kormákur (Kontraband, 2 Guns) o připravovaném projektu prohlásil, že máme očekávat extrémní podívanou, která bude čerpat inspiraci z mnoha knižních zdrojů, včetně rozhovorů s pamětníky oné nezapomenutelné události. Filmování pod společností Universal Pictures má odstartovat letos v létě, a filmový štáb by se podle všeho měl vydat natočit co nejvíce materiálu do chladného prostředí zmiňované Mount Everest. Zbytek filmu bude pořízen na režisérově rodném Islandu. Viděli byste rádi Balea uvrženého do nehostinných podmínek, kde by mu šlo o život? Nebo fandíte spíš filmu s Tomem Hardym

Poznámka na závěr: Jedním z přeživších členů výpravy byl i novinář a spisovatel Jon Krakauer (Útěk do divočiny), z jehož šokujících prožitků vzešla kniha Into Thin Air, které se v roce 1997 dočkalo televizního zpracování s názvem Into Thin Air: Death on Everest.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest