Quentin Tarantino se pouští do dalšího westernu

Quentin Tarantino se pouští do dalšího westernu | Fandíme filmu
Tentokrát se postaví na opačnou stranu kamery - ve filmu si zahraje.

Tarantino prožívá westernové období. Už delší dobu vás pravidelně informuje o jeho chystané novince Django Unchained. Teď se začalo mluvit o dalším westernu, ve kterém si pro tentokrát Quentin zahraje. Pro Tarantina to určitě nebude žádný problém, neboť se ve filmech míhá pravidelně(například v Grindhouse: Planeta Teror, Hanebný pancharti). Projekt nese název The Angel, the Brute and the Wise a režisérem měl být známý herec Franco Nero (ten mimochodem hrál hlavní roli v původní verzi Djanga). Možná ale bude film pouze produkovat. Což by byla škoda, bylo by zajímavé pozorovat, jak slavný herec režíruje slavného režiséra.

Nicméně, Nero pro Box Office Magazine prozradil, jak Tarantina k malému cameu přesvědčil. „Řekl jsem, Quentine, budeme dělat western, poctu Johnu Hustonovi (Huston Nera "objevil") a Sergiu Leonovi. Byl bys tedy tak laskav a zahrál si v tom? A on řekl: Ach jo, co mám dělat? Řekl jsem: Ve filmu mám roličky tří banditů, které bude potřeba zabít. Quentin na to: Super, mohl bych přijít s Robertem Rodriguezem a přáteli a zahrajeme to. Pak se zeptal: Jak se mě chystáš zabít? Já na to: Brokovnicí, ale místo nábojů v ní budou zlaté mince. A Quentin odpověděl: Tak to miluju! “ Účast Tarantina je tedy velmi pravděpodobná, navíc se ve filmu mají objevit i další známá jména, jako Keith Carradine nebo Treat Williams. Účast amerických herců navíc samozřejmě pomůže s financováním. O dalším vývoji vás budeme informovat.

PS: Franco v rozhovoru také potvrdil, že v současné době v Tarantinově Django Unchained nemá žádnou roli, ale kdyby ho Quentin obsadil, udělalo by mu to velkou radost.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest