Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum

Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
S projektem se pokouší pohnout producentka Spider-Manů. 

Před lety přišlo studio Universal s velkými plány na vytvoření propojeného vesmíru s klasickými hororovými monstry jako to úspěšně léta dělá Marvel s komiksovými superhrdiny. Universal svůj vesmír nazval Dark Universe. V něm se měly nejdříve ve vlastních filmech jednotlivě představit Vlkodlak, Frankensteinovo monstrum nebo Neviditelný muž. Poté by vše vyvrcholilo crossoverem, kde by se sešly všechny příšery. Jako první měl původně odstartovat Dark Universe Drákula: Neznámá legenda. Ten však nebyl dobře přijat a tak se to zkusilo s Mumií, která v očích diváků a kritiků nedopadla o moc lépe. Představa provázeného světa se tak začala rozpadat jako domeček z karet.

Jedním dalším plánovaným filmem měla být Frankensteinova nevěsta s Angelinou Jolie v režii Billa Condona (Kráska zvíře). Zdá se, že projekt neskončil v propadlišti dějin (na rozdíl od touhy po provázaném světě monster, ta je pasé), neboť kolem něj určitý čas krouží producentka Spider-Manů Amy Pascal. Ta se pokusila prý oslovit režiséra Sama Raimiho a o projekt se chvíli zajímal i John Krasinski (Tiché místo 1 a 2). Jako scenáristu si Pascal údajně vyhlédla Davida Koeppa, který už dříve pro verzi s Jolie napsal scénář. U Jolie panuje nejanost, jak to s její účastí vlastně je. Zasvěcenci léta tvrdí, že se s rolí nerozloučí, pokud se sejde správný tvůrčí tým. Podle druhé strany je připravena vyklidit pole a věnovat se jiným projektům. 

Otázkou je, nakolik by chtěla Jolie s Pascal spolupracovat. V roce 2014 se Sony stalo obětí hackerů ze Severní Koreje, když se blížila premiéra komedie Interview, která pojednávala o atentátu na vůdce Kim Čong-una. Ven se dostala mj. spousta osobních dat zaměstnanců a došlo i na soukromé e-maily Pascal, která byla tehdy šéfkou studia. Korespodence probíhala s producentem Scottem Rudinem, kde se o Jolie nevyjadřoval zrovna lichotivě a nazval ji rozmazleným spratkem s minimálním talentem... Ale kdo ví, třeba jsou vztahy mezi oběma dámami v pořádku.

Zdroj: Variety

Galerie: 7

Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu Frankensteinova nevěsta: Z Angeliny Jolie stále může být slavné monstrum | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest