Pravdivé lži 2 asi nebudou

Pravdivé lži 2 asi nebudou | Fandíme filmu
Pokračování legendární akční komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem prý není dobrý nápad, alespoň podle herečky Jamie Lee Curtis.

Kalifornský ex-guvernér je v poslední době neustále bombardován dotazy, které se týkají případných sequelů jeho starších hitů. Pořád dokola se omílají otázky ohledně Terminátora či Dvojčat a taktéž se čas od času narazí na Pravdivé lži. Snímek Jamese Camerona z roku 1994 patří bez debat k tomu nejlepšímu, co žánr akčních komedií může nabídnout. Zvláštní agent Harry Tasker v podání Schwarzeneggera musí ochránit Spojené státy před islamistickou militantní organizací, a současně se pokusit zachránit svoje uvadající manželství. Manželku Helen si tehdy střihla právě americká herečka Jamie Lee Curtis, která se nyní velmi jasně vyjádřila směrem k možnému pokračování.

Při nedávném setkání s fanoušky v Indianapolisu uvedla, že jakékoliv spekulace kolem druhých Pravdivých lží se nezakládají na pravdě. Rozhodně se nic podobného neuskuteční, hlavně kvůli událostem 11. září 2001. Sám Cameron údajně řekl, že v takovéto atmosféře není možné natočit podobně laděnou komedii o terorismu - určitě ne v blízké budoucnosti. Navíc by se zřejmě jednalo o obrovský projekt, který by spolknul značné množství finančních prostředků, což je v dnešní nejisté době dosti riskantní. Rodačka z kalifornského Los Angeles nezapomněla zmínit svůj a Arnoldův pokročilý věk. "Pravdou je, že Arnold a já jsme staří. Myslím opravdu staří. Nepůjdete přece do kina na film podobného ražení se dvěma starci v hlavních rolích. Raději si zajdete na něco, v čem bude tancovat a vrtět se Eliza Dushku. Faktem zůstává, že sequel nevnikne a ani by neměl."

Hvězda hororového Halloweenu z roku 1978 má docela jasno, tudíž si asi můžeme Pravdivé lži 2 škrtnout ze seznamu eventuálních projektů svalnatého Rakušana. Leč není třeba smutnit, protože už brzy nás čeká The Last Stand, The Tomb nebo Ten. Těšit se můžeme i na The Legend of Conan.

Co si myslíte vy o pokračování Pravdivých lží?

Zdroj: TheArnoldFans

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest