5 minut: Náš redaktor natočil film. Podpořte ho!

5 minut: Náš redaktor natočil film. Podpořte ho! | Fandíme filmu
Náš redaktor Vojcl se podílel na vzniku krátkého filmu. Pusťte si film a podpořte Vojcla v soutěži!

Náš redakční kolega Vojcl se jako herec a scenárista podílel na vzniku krátkého filmu 5 minut a potřeboval by vaši pomoc, milí čtenáři. Snímek bude v ČR poprvé veřejně promítán 30. listopadu v rámci pražského festivalu krátkých filmů Aerokraťas a do té doby pro něj lze hlasovat v soutěži. Vše, co pro hlasování musíte udělat, je otevřít si filmeček přímo na youtube, přihlásit se a dát videu palec nahoru. Věříme, že s vaší pomocí Vojcl zaboduje! Následuje několik slov autorů:

Krátkometrážní studentský film 5 Minut (v originále 5 Minutes) vznikl jako seminární práce na Volda University College v Norsku, za spolupráce českých a norských studentů. Hlavním hrdinou dramatického příběhu je muž ve středních letech jménem Randy. Randy je sobecký parchant, který tráví veškerý volný čas se svými kamarády a vůbec se nestará o svoji dospívající dceru Noru. Jednoho dne se stane obětí dopravní nehody. Dostane však druhou šanci. Vrací se zpátky do života na pouhých pět minut, aby mohl napravit své předchozí chyby. A možná se mu podaří zjistit, co je pro něj v životě opravdu důležité.

Palec nahoru můžete udělit ZDE, takže neváhejte, hlasujte a sdílejte článek s přáteli, ať je hlasujících co nejvíce. A pokud by vás zajímalo, jakou roli Vojcl ve filmu ztvárnil, pak vězte, že je to ten mladík, co se hrabe v popelnici ;-).

5 minut

 

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest