Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga

Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Co zahraniční novináři na filmu chválí? A proč musel být vystříhán Tobey Maguire? Přidáváme nejnovější upoutávky a plákáty.

Nový film režiséra Anga Lee pod názvem Pí a jeho život je jen měsíc od své zámořské premiéry, a jelikož od našeho posledního souhrnu spatřilo světlo světa několik trailerů, plakátů a novinek, bylo by vhodné si je všechny shrnout.

V září si snímek odbyl svoji premiéru na festivalu v New Yorku, což s sebou přineslo první ohlasy. Většina kritiků film označuje za velice efektní podívanou s výbornými vizuálními triky a nejpovedenějším 3D od Scorseseho Huga. Ang Lee prý natočil emotivní a inspirativní snímek, o kterém ještě určitě uslyšíme v oscarovém období.

Další zpráva asi nepotěší fanoušky Tobeyho Maguirea, který se měl ve filmu objevit v jedné z menších rolí. Lee s původně obsazeným Maguirem natočil jeho scény, ale rozhodl se je ve výsledném filmu nepoužít a přetočit je s někým jiným (Rafe SpallPrometheus, Anonym). Hvězdný herec údajně zastiňoval ostatní neznámé tváře a jeho přítomnost ve filmu působila rušivě.

O filmu se detailněji režisér rozpovídal v rozhovoru pro filmový web Collider.com. Na podlaze střižny prý Leemu zůstala asi půlhodina materiálu, a i když nehodlá pro Blu-ray sestavovat žádnou prodlouženou verzi, má asi pět scén, které rozhodně zařadí mezi bonusy.

V galerii si můžete prohlédnout dva nové plakáty a také mezinárodní trailer, featurette video a jeden klip. U nás má film premiéru 20. prosince.

 

Pí a jeho život: Nejnovější upoutávky

 

Zdroje: IMP Awards, Rotten Tomatoes

Galerie: 5

Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu Pí a jeho život slibuje nejlepší 3D od Scorseseho Huga | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest