Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane?

Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
A jakého máme čekat záporáka?

Je to tak vážení, to s čím se dopředu celkem počítalo, se stává skutečností. Už ve druhém díle restartovaného Spider-Mana se dočkáme Mary Jane Watson, tedy ženy, se kterou v komikse Peter Parker začne randit po nedobrovolném ukončení vztahu s Gwen Stacey. Uvidíme, jakým způsobem se scenáristé s charismatickou blondýnkou v podání Emmy Stone vypořádají ve filmu, ale závěr prvního dílu naznačoval poměrně jasně, že by konec vztahu mohl být hodně podobný, jako v předloze. A kdo si Mary Jane zahraje? Vzhledem k tomu, že je Emma Stone známá především jako zrzka, byla favoritkou mezi fanoušky právě ona. Nicméně tahle varianta je z logických důvodů pasé. Zároveň si však můžeme oddechnout, protože žhavou kandidátkou na roli Mary Jane je neméně zajímavá a talentovaná Shailene Woodley. Ta se perfektně předvedla v loňském hitu Děti moje, kde naprosto s přehledem ztvárnila svéhlavou dceru George Clooneyho. Za svůj výkon byla dokonce nominována na Zlatý globus. Tak doufejme, že roli nakonec vezme.

 

 

S informací přišel server Variety, který zároveň uvádí, že tvůrci vážně uvažují o tom, že by jedním ze záporáků druhého dílu byl Electro. Taková možnost zní poměrně logicky. Electro je jedním z nejpopulárnějších Spider-Manových protivníků, doposud se v žádném filmu neobjevil a navíc je to člověk v kostýmu, což by pro štáb byla po trápení s digitálním Lizardem jistě vítaná úleva. Variety navíc jasně hovoří o „jednom ze záporáků“, takže Electro může plnit roli svalů a z hlediska širší mytologie bude v pozadí tahat za nitky třeba Norman Osborn, jehož nástup do filmové série se zdá být prakticky nevyhnutelným, zvlášť když Sony vedle představitelky Mary Jane hledá také představitele Harryho Osborna – Normanova syna a Petrova nejlepšího kamaráda.

 

 

Na závěr přidáváme několik bonusů. Nejprve si můžete přehrát upoutávku na aplikaci Second Screen, pomocí které si můžete synchronizovat svoji televizi s tabletem a během sledování filmu si k jednotlivým scénám dohledávat doplňkové informace. Podobné aplikace se na discích Blu-ray objevují už nějaké dva roky, nicméně osobně jsem zatím neměl tu čest a působí to na mě jako celkem zajímavý nápad. Rozhodně je to lepší varianta, než podobné informace dávat do nějakého rušivého picture-in-picture okna přímo na obrazovce televize. Akorát nerozumím tomu, proč aplikace bude fungovat pouze na iPadech a tabletech Sony – to řadu uživatelů akorát zbytečně naštve. Dále dole v galerii si můžete prohlédnout zajímavé obrázky Spíďových síťostřelů. Pokud Peter nemá kostým, jsou maskované jako hodinky, jakmile se však odhalí v plné síle, má Spider-Man připravený důmyslný systém doplňování munice – ostatně prohlédněte si diagramy.

 

Amazing Spider-Man: Second Screen aplikace

 

Zdroje: Variety, CBM I, CBM II

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane? | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane? | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane? | Fandíme filmu Amazing Spider-Man 2: Kdo bude hrát Mary Jane? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest