Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu

Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Aneb Black Panther 2 a Captain Marvel 2 jsou také na cestě.

Poslední filmy, které Marvel zmínil na své prezentaci na víkendovém Comic-Conu byli Strážci Galaxie 3, Black Panther 2 a Captain Marvel 2. Když už šéf studia Kevin Feige odhalil všechny projekty pro 4. fázi filmového univerza, tak ještě na půl pusy dodal, že všechny tři zmíněné snímky jsou také v přípravě. Znamená to, že je nejdřív uvidíme ve fázi 5., nejdřív tedy v roce 2022. Kdyby v daném roce Marvel zveřejnil všechny tři snímky, nejspíš by zaznamenal masivní úspěch, nicméně v minulosti studio tvrdilo, že chce každý rok posílat do kin vždy alespoň jeden film s hrdinou, kterého dosud neznáme, tak uvidíme, zda tohle pravidlo dodrží.

A zatímco k Fantastické čtyřce, kterou také Kevin Feige zmínil na panelu jen tak letmo, se šéf studia vyjádřil alespoň dodatečně v rozhovorech, o téhle trojce filmů neřekl už ani slovo. Alespoň částečně to za něj napravil James Gunn, režisér Strážců Galaxie 3. Ten na sociálních sítích vzkázal, že si nemusíme nijak dělat hlavu z toho, že na Comic-Conu nebyl. Třetí Strážce normálně natočí, jen předtím musí dokončit The Suicide Squad. Ten bude uvedený 5. 8. 2021, z čehož vychází, že dřív jak v roce 2022 jsme se opravdu Guardians of the Galaxy vol.3 dočkat nemohli. A pak jsme si ještě kladli otázku, jak to bude s Thorovým výletem s Avengers do vesmíru, který nám sliboval závěr Avengers: Endgame. Když bude snímek Thor: Love and Thunder zveřejněný před Strážci Galaxie 3, znamená to, že o společné dobrodružství Thora a Strážců přijdeme? Pravděpodobně ano. Spekulovali jsme o tom, zda filmy nebudou vyprávěné na přeskáčku, ale zřejmě to tak nebude – Gunn potvrdil, že se Thor 4 odehrává před Guardians 3.

Obecně se o všech třech filmech ví dost málo. Jako scenárista a režisér Black Panthera 2 se vrací Ryan Coogler a dle dostupných informací se scénář píše zatím jen relativně krátkou dobu, takže dosavadním drbům asi nejde přikládat moc velkou váhu. U Strážců Galaxie 3 se vrací jako režisér a scenárista James Gunn a mělo by se jednat o završení trojdílného příběhu stávajících hrdinů, kteří se všichni mají vrátit. Scénář je delší dobu hotový a nepotvrzené zvěsti a teorie jsme rozebírali ve starších článcích. U Captain Marvel 2 toho víme asi úplně nejméně. Vlastně není zřejmé ani to, zda se její další film bude odehrávat po událostech toho prvního nebo po událostech Avengers: Endgame. V předchozím snímku se nicméně zdálo, že mimozemšťané Kree s ní mají nevyřízené účty. V závěru Spider-Mana: Daleko od domova to zase vypadalo, že Carolini parťáci Skrullové společně s Nickem Furym obsluhují jakousi obří vesmírnou základnu, tak uvidíme, zda právě tahle skutečnost nějak zapadne do dalšího příběhu Captain Marvel.

Na závěr se ještě můžete podívat, jak se na place Avengers 3 a 4 testoval kostým Captain Marvel a v galerii na vás čekají nostalgické figurky Stana Lee ze Strážců galaxie 2. Soška zachycuje situaci, ve které Stan vykládá bytostem zvaným The Watchers vše, co při svých obhlídkách Marvel filmů zažil. A právě jeden z Watchers bude shodou okolností novou postavou chystané minisérie Whatf If...?

BTS of Brie's costume fitting and Avengers: Endgame from Captain Marvel featurettes/extras from r/marvelstudios

Galerie: 5

Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Proč nebyli pořádně představení na Comic-Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest