The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele

The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Comic-Con nám představil novou marvelovskou sérií, která se blíže podívá na historii MCU a lidské rasy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zdaleka největší delegaci na Comic-Con přivezli mezi marvelovskými filmy The Eternals. Natáčení příští velké týmovky je na spadnutí, a tak je rozsáhlé obsazení kompletní (nebo skoro kompletní) a studio se s ním mohlo pochlubit. Kdo jsou vlastně Eternals? Na panelu zaznělo, že jsou to nesmrtelné mimozemské bytosti, které na Zemi poslaly Celestiálové, aby chránili svět před Devianty. Celestiálové jsou božská obří stvoření, které jsme zatím mohli vidět v krátkém záblesku ve Strážcích Galaxie a prohlédnout si je můžete také na zbrusu novém artworku dole v galerii. Devianti mají podobnou podstatu jako Eternalové, ale jsou posedlí touhou po nadvládě. Snímek má být inspirovaný monumentální vizí komiksového autora Jacka Kirbiho (tím se zatím nejvíc inspiroval Thor: Ragnarok), má pojednávat o historii filmového světa Marvelu a lidské rasy, a i když jsou hrdinové snímku nesmrtelní, má se film ptát na to, co dělá člověka člověkem.

Jakmile se tedy objevila na scéně režisérka Chloé Zhao, hodně se mluvilo o inkluzi, kterou snímek slibuje nabídnout. Každá druhá osobnost na pódiu se zmínila o tom, jak je hrdá, že může být součástí rozmanitého ansámblu. V rámci obsazení byl představený jeden jediný bílý muž. Muži a ženy byli na pódiu zastoupení rovnoměrně, z osmi členů obsazení jsou v tuhle chvíli tři běloši. Filmaři obsadili dvě ženy přes čtyřicet let, což v akčních velkofilmech rozhodně není běžné. Jedna z hereček (Lauren Ridloff) je hluchá, což z ní dělá první herečku s postižením v hlavní roli Marvel filmu. Režisérka pochází z Číny a šéf Mavelu Kevin Feige v pozdějším rozhovoru výslovně potvrdil, že součástí filmu budou otevřeně LGBTQ postavy. Toliko marvelovské chlubení inkluzí, pojďme k tomu, kdo přesně ve filmu hraje a jaké role.

Richard Madden je Ikaris. To je v komiksech otec mytologického Ikara, je 20 tisíc let starý a kosmická energie mu umožňuje mít stoprocentní kontrolou nad všemi buňkami jeho těla.

Salma Hayek je Ajak, vůdce Eternalů. V komiksech je to mužská postava, která byla osobně přítomna při osidlování Země, pomáhala s odchodem božských Celestiálů z naší planety a od té doby je v hibernaci, čeká na další příchod Celestiálů. Podobně jako Ikaris ovládá své tělo na molekulární úrovni a kontroluje všemožné energie.

Angelina Jolie je Thena. Ta se v komiksech narodila na Zemi, konkrétně v řecké Olympii, jednom z významných sídel Eternalů. Vystupovala jako zosobnění řecké bohyně Athény na Zemi, tak uvidíme, jak dalece se film ponoří do antické mytologie, se kterou jsou Eternals v komiksech úzce provázaní (stejně jako s celou řadou dalších mytologií a pasáží historie).

Kumail Nanjiani vystupuje jako Kingo. To je v komiksech zvláštní patron, který většinu života strávil v Japonsku a stal se jedním z nejschopnějších šermířů dějin. V současnosti své schopnosti využívá k tomu, aby prorazil jako filmová hvězda. A když už se dostane do skutečného souboje, tak se rád spoléhá právě na svůj meč, i když vládne energetickými schopnostmi, stejně jako ostatní Eternalové.

Další kapitola »

Galerie: 13

The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest