The Raven Boys: A další fantasy pro mládež

The Raven Boys: A další fantasy pro mládež | Fandíme filmu
Studia si nedají pokoj a budou hledat další Stmívání, dokud ho nenajdou. V tomto případě zakoupili knihu ještě před vydáním!

Žánr dětské fantasy v poslední době docela vynáší, proto není žádným překvapením, že si New Line Cinema hledá další podobně laděnou látku. A pro jistotu si studio zajistilo licenci v předstihu, ještě před vydáním samotné knihy. Práva se tentokrát týkají titulu The Raven Boys spisovatelky Maggie Stiefvater. Producentem je Akiva Goldsman (Hancock, Lone Survivor), takže jsou zde cítit velké peníze a očekává se kasovní úspěch. Knížka je samozřejmě první ze čtyř plánovaných, takže pokud film skutečně uspěje, dají se čekat další díly.

Zápletka je celkem jednoduchá, jak se na takový film sluší a patří. Milostný příběh se tentokrát odehrává ve Virginii a v centru dění bude dcera místní jasnovidky. Blue Sargent, jak se dívenka jmenuje, je neustále upozorňována na fakt, že pokud najde svoji skutečnou lásku a dojde k polibku, tak vyvolený zemře. Dívka samozřejmě na podobné povídačky nevěří, ale přesto se drží dále od Aglionby Academy, kterou navštěvují Raven Boys, což je partička bohatých kluků. Avšak když do jejího života vstoupí Gansey a další přátelé z "havraní bandy", Blue si konečně začne uvědomovat, kde je pravda.

V galerii naleznete originální přebal knihy The Raven Boys.

Zdroj: ComingSoon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest