Twilight sága: Rozbřesk 2 část - Film má nový konec

Twilight sága: Rozbřesk 2 část - Film má nový konec | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Poslední díl Stmívání bude mít jiný konec než knižní předloha! K tomu nový trailer a nové fotky. AKTUALIZOVÁNO o další (delší) trailer.

AKTULIZACE: Po devadesáti sekundovém traileru MTV přidáváme ještě druhý, přes dvě minuty dlouhý trailer.

Čistě filmovým divákům je to asi celkem jedno, ale skalní fanoušky předlohy tahle zpráva asi chladnými nenechá. Poslední třetina filmu se bude výrazně lišit od knižní předlohy! Uklidňující pro čtenáře může být skutečnost, že na změněně scénáře se podílela Stephenie Meyer. Podle Roberta Pattinsona prý budou čtenáři šokování, ale i ti největší milovníci knihy prý budou spokojeni. Co přesně Meyer změnila, zatím nevíme, ale úpravy pravděpodobně souvisí s tím, že závěr knihy byl hodně upovídaný a statický a to na filmovém plátně nevypadá dvakrát působivě. Proto se nejspíš dočkáme několika dynamických úprav.

Režisér Bill Condon zároveň uvedl, že závěrečná část filmu je „největší taneční scéna, kterou kdy dělal“ (předtím Condon režíroval Dreamgirls a napsal scénář k Chicagu), takže se snad pro jednou dočkáme pořádné akční scény. Nový trailer tomu rozhodně napovídá, což je výtečná zpráva – konečně bude Twilight v kinech alespoň malinko snesitelný. Zároveň Condon uvedl, že film bude mít hodinu a 56 minut, což z filmu dělá nejkratší část celé série. Až si pustíte trailer, čekají na vás dole v galerii ještě dvě nové fotky.

 

Twilight sága: Rozbřesk 2 - Další trailer

 

 

Twilight sága: Rozbřesk 2 - Nový trailer

 

Zdroje: MTV, Cinemablend

Galerie: 2

Twilight sága: Rozbřesk 2 část - Film má nový konec | Fandíme filmu Twilight sága: Rozbřesk 2 část - Film má nový konec | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest