The Gambler: Scorseseho vystřídá režisér Pařby ve Vegas?

The Gambler: Scorseseho vystřídá režisér Pařby ve Vegas? | Fandíme filmu
Přípravy nové verze gamblerského dramatu nabírazjí zcela nečekaný obrat.

Ještě loni to vypadalo, že Gamblera natočí Martin Scorsese a spojí síly se svým oblíbencem Leonardem DiCapriem. DiCaprio je teď ale velice žádný a tak jsme o remakeu filmu ze 70. let 20. století dlouho neslyšeli.  Uběhla nějaká doba a o Gamblerovi se opět mluví.

Co se změnilo? Především ústřední dvojce, o které je řeč v úvodu. Mluví se o tom, že Scorseseho by mohl nahradit Todd Phillips, režisér Pařeb ve Vegegas a Bankoku, který má momentálně plné ruce práce s Hangover III. Těžko říct, zdali je to dobrá volba, jelikož Philis zatím pracoval jen na samých komediích (Na Doraz, Mládí v trapu). Drama o anglickém profesorovi, který se zcela ztratí v závislosti na sázení a kvůli finančním problémům se zaplete s nesprávnými lidmi, volně na motivy románu Fjodora Michajloviče Dostojevského, tedy zní jako opravdová výzva. Todd Phillis chce na filmu začít pracovat, jakmile dokončí natáčení Hangover III

Ono to celkově vypadá, že paření Phillise přestává bavit a hodlá zvážnit, protože vedle Gamblera jedná o natočení snímku Mule. To je další adaptace, tentokrát novely, kterou napsal Tony D’Souza, pojednává o páru, který se rozhodne kvůli krizi ve 20. letech a nečekanému těhotenství obchodovat s marihuanou. Scénář adaptují bratři Duplasovi (Jeff Who Lives At Home). Jste zvědaví, jak si komediální režisér s vážnou látkou poradí?

Zdroje: THR, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest