Nightmare Cinema: Mickey Rourke v traileru nabízí pět hororových příběhů

Nightmare Cinema: Mickey Rourke v traileru nabízí pět hororových příběhů | Fandíme filmu
Něco pro fandy filmového strachu.

Pokud máte rádi hororové filmy, pak byste měli zbystřit. Podle prvních recenzí je film Nightmare Cinema, který je poskládán z pěti hororových povídek od pěti režisérů, povedenou podívanou. 

Základní zápletka operuje s kinem, které má na starosti Promítač (Mickey Rourke). V kině se ocitne pětice lidí, kteří se navzájem neznají a budou svědky svých největších nočních můr. 

Trailer dává vědět, že režiséři ví, co dělají a tak jsme bombardováni hromadou typických hororových prvků ve zběsilém tempu, což může působit matoucím dojmem, ale nedá se tomu upřít působivost a intezivní atmosféra. 

Bude zajímavé sledovat, zda jsou jednotlivé povídky na podobné kvalitativní úrovni, nicméně se jich většinou ujali zkušení režiséři jako Joe Dante (seriál Mistři hororu nebo film Gremlins 2) nebo David Slade (30 dní dlouhá noc), takže obavy asi nejsou na místě, speciálně pak s ohledem na první názory novinářů. 

Zatím bohužel není jasné, kdy se film dostane do širší distribuce, premiéru už ale měl a to 13. července 2018 v Kanadě na festivalu Fantasia.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest