Zuřící býk 2 nesmí být Zuřící, rozhodl soud

Zuřící býk 2 nesmí být Zuřící, rozhodl soud | Fandíme filmu
Studio MGM si parazitování na Scorseseho klasice nenechalo líbit.

Připravovaný druhý díl legendárního Zuřícího býka, který vzniká bez účasti De Nira i Scorseseho, pořádně rozzuřil nejen fanoušky původního snímku, ale především studio MGM, jenž se dokonce chystalo pochybný projekt zastavit soudní cestou. V současné době je však krátká rozmíška zažehnána a zatracovaný sequel nakonec přeci jen bude!

Zástupci MGM zahnali tvůrce do rohu, neboť se potvrdilo, že Jake La Motta skutečně v roce 1976 prodal práva na zfilmování svého životního příběhu pouze jim a nikomu jinému. Nastalý problém se vyřešil zcela prozaicky – změnou názvu. Film režiséra Martina Guiguie tedy půjde do distribuce pod titulem The Bronx Bull (Býk z Bronxu). Produkce byla zároveň nucena vydat tiskové prohlášení, že snímek nebude mít ani v nejmenším nic společného se Scorseseho klasikou z roku 1980. Zní to alespoň trochu povzbudivě?

Když už nic jiného, projekt by alespoň neměl tak okatě parazitovat na své starší předloze. I tak bychom, ale nejspíš byli nejraději, kdyby tvůrci nechali legendu spát úplně. Samotné natáčení sportovního dramatu s rozpočtem sedm milionů dolarů (což je o více než polovinu méně než měl původní film) je podle nejnovějších zpráv již hotovo a premiéry bychom se měli dočkat někdy v příštím roce.  

Zdroje: HitFix, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest