Křižovatka smrti 4 je na cestě

Křižovatka smrti 4 je na cestě | Fandíme filmu
Impotentní Hollywood chystá další pokračování, o které nikdo nestojí.

Jsou chvíle, kdy se i věrný mainstreamový divák musí podivit nad tím, jaká je někdy taktika hollywoodských tvůrců. Zatímco na pokračování některých oblíbených hitů čekáme dlouho, ta nevyžádaná už jsou mezitím na cestě. A příkladem z druhé skupiny je bohužel i Křižovatka smrti.

Původně sympatická série postupně zvadla a na pařížský třetí díl už byly ohlasy přinejlepším průměrné. Tržby se sice celosvětově překulily přes čtvrtmiliardu dolarů, ale ani to při přefouknutém rozpočtu, přesahujícím 140 milionů, na kasovní hit nestačilo. I přesto se ale producent Arthur Sarkissian nechal slyšet, že by případný čtvrtý díl rád viděl brzy v kinech. Vychází hlavně z toho, že Chris Tucker i Jackie Chan by proti dalšímu pokračování nic neměli, takže nač vlastně čekat.

O příběhu není známo vůbec nic, Sarkissian jen naznačil, že by se chtěl vrátit k duchu prvního filmu a zároveň zkusit něco nového, což ale může být jen mlácení prázdné slámy. Není totiž známý scénárista a dost nejistý je zatím i případný návrat režiséra všech dílů Bretta Ratnera (X-men: Poslední vzdor a naposledy Mistrovský plán).

V komentářích se můžete svěřit, zda je pro vás série už přece jen trochu vyšumělá, nebo byste si na další dobrodružství Cartera a Leeho přece jen zaskočili do kina.

Zdroj: Crave Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest