The Big Wedding: Robert De Niro se dál zahazuje

The Big Wedding: Robert De Niro se dál zahazuje | Fandíme filmu
Robert De Niro s přibývajícím věkem bere kdejakou fušku. Teď zkouší předvídatelnou rodinnou komedii. Pusťte si trailer.

Řítí se na nás další rodinná taškařice ve stylu Fotr je lotr a to The Big Wedding. Tentokrát Robertu  De Nirovi budou sekundovat Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Topher Grace, Robbin Williams, Susan Sarandon nebo Diane Keaton. Režisér (Justin Zackham), který toho moc zatím nepředvedl a věnoval se zatím spíš scénářům (třeba Než si pro nás přijde), do své filmové novinky dostal kupu známých herců a snažil se vytvořit odlehčený rodinný film.

Postavy Roberta De Nora a Diane Keaton v něm hrají rozvedenou dvojici, ale jsou donuceni předstírat šťastný manželský pár na svatbě svého adoptivního syna (Ben Barnes, známý jako princ Kaspián z Narnijských filmů). Tuto svatbu se totiž rozhodla navštívit silně věřící biologická matka jejich syna a oni tedy musí nějak přežít slavnostní víkend v dobrém. Netřeba asi dodávat, že ne vše půjde podle jejich představ a čeká nás tedy mnoho komediálních gagů vyplývajících z rodinné minulosti, přítomnosti i budoucnosti.

Film tedy představuje tradiční koncept romantické komedie, trailer se snaží navodit komediální atmosféru prezentací chemie mezi Rebertem De Nirem a Dianou Keaton. Je jasné, že nás nečeká nic originálního a neortodoxního. Trailer je souhrn všech možných klišé a již x-krát viděných scén, film je prezentován jako klasická romanticko-rodinná komedie, nic převratného se tentokrát konat nebude a je smutné, kam dospěla kariéra v minulosti výborného Roberta De Nira.

U nás se filmu v kinech dočkáme již první listopadový den tohoto roku.

 

The Big Wedding: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest