Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo na stopě bankovnímu lupiči

Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo na stopě bankovnímu lupiči | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bruce Willis se těch akčních béček prostě nevzdá.

Kariéra Bruce Willise sice není tak v kopru, jako je tomu v případě Nicolase Cage či Stevena Seagala, nicméně je těžko pochopitelné, kam až se hvězda Willisova formátu propadla. Nyní točí s M. Night Shyamalanem očekávaný mysteriózní thriller Glass, kde si opět střihne roli Davida Dunna, leč na béčkové produkce prostě zanevřít nechce. Jednou z nich bude i akční snímek Reprisal, v němž půjde společně s Frankem Grillem po krku nekompromisnímu bankovnímu lupiči. Grillo si zahraje bankovního úředníka jménem Jacob, jemuž při jedné z loupeží zavraždí neznámý útočník kolegu, pročež noční můry a pocit viny na sebe logicky nenechají dlouho čekat. Nakonec hlavní hrdina osloví svého souseda, ex-poldu Jamese (Willis), a společně se pokusí vraždícího zloděje sejmout. Jenže se to všechno trošku zamotá, když si útočník vezme na mušku Jacobovu rodinu.

Snímek natočil režisér Brian A. Miller, jenž má na kontě podprůměrné (rozuměj "děsivě špatné") akčňáky jako Vice nebo Elitní zabiják. Netřeba od jeho novinky čekat něco opravdu kvalitního, snad sympaťák Grillo minimalizuje škody.

Galerie: 2

Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo na stopě bankovnímu lupiči | Fandíme filmu Reprisal: Bruce Willis a Frank Grillo na stopě bankovnímu lupiči | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest