The Tall Man: Jessica Biel v hororovém traileru

The Tall Man: Jessica Biel v hororovém traileru | Fandíme filmu
Autor vydařených Martyrs (Mučedníků) se přesunul na americkou půdu a pokračuje v hororovém řádění.

Příběhů o ztracených dětech je jako hub po dešti. Tento nebude žádnou výjimkou, ale aspoň nepostupuje vydlážděnou cestou remaků, rebootů a dalších podobných nálepek. Mladé matce Julii Denningové uprostřed noci záhadně zmizí její milovaný syn. Policejní úřady jí nejsou schopny pomoci, a tak Julii nezbývá nic jiného, než pátrat na vlastní pěst. Její touha po nalezení svého synka jí však dovede k tajuplné legendě o tajemné bytosti, jakémsi velkém muži, který ze zvláštních důvodů unáší děti.

Francouzský režisér a scénárista Pascal Laugier má na kontě vydařený horor Martyrs. K aktuálnímu snímku točený na americké půdě svěřil hlavní roli herečce Jessice Biel (nový Total Recall), která se má s hororem již jisté zkušenosti. Do toho jí budou sekundovat Jodelle Ferland (Silent Hill) a Stephen McHattie (Sejmi je všechny). Rozpočet činí skromných patnáct milionů dolarů a premiéra je oznámena ve Spojených státech na 12. března 2012.

Mysteriózní nádech ospalého městečka nepřináší v traileru příliš originality. Ukázka předkládá detektivní zápletku s eRkovým ratingem, bezmocnou hlavní postavou, obklopenou vizuálně chladnými barvami. Hezká tvářička Jessici Biel nemá na to, aby sama utáhla celý film, který se sice snaží tvářit, jako svižná jízda, jenže postrádá něco, co by v divákovi probudilo větší zájem.

 

The Tall Man: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest