Co natočí Christopher Nolan po Batmanovi?

Co natočí Christopher Nolan po Batmanovi? | Fandíme filmu
Zuby si brousí na jednu hodně slavnou sérii. AKTUALIZOVÁNO

Aktualizace: A když už je řeč o Twilight Zone, tak jsme se právě před chvíli dozvěděli menší novinku: Po Jasonu Rothenbergovi a Anthonym Peckhamovi scénář přepíše ještě Joby Harold, který naposledy napsal chystanou sci-fi All You Need Is Kill. (Zdroj: Variety)

Netopýří král Nolan už pomalu čeká na to, jak si za necelé dva měsíce povede v kinech jeho dlouho očekávaný Temný rytíř povstal. To ovšem neznamená, že by chtěl do budoucna nějaký tvůrčí oddech. Jeho jméno bylo zmíněno v souvislosti s předělávkou (ve Spojených státech kultovního) seriálu The Twilight Zone, který se už v televizní formě dočkal několika rebootů a teď by měl zamířit i na stříbrné plátno. Tam ale na režisérskou sesli nakonec usedl autor Monstra Matt Reeves. Druhou možností se zdál film o Howardu Hughesovi, který Nolan připravoval velmi dlouho, ale stopku mu před lety vystavil Scorseseho Letec, se stejnou tematikou. Teď už je projekt podle samotného Nolana definitivně zrušený. Jenže v kuloárech se propírá ještě jedna varianta a to jednoznačně nejatraktivnější.

Christopher Nolan by si totiž rád natočil Bondovku. Sám sebe označuje za velkého fanouška agenta Jejího veličenstva a dokonce přiznal, že už se s producenty celé série v minulosti sešel, ale nakonec se k režii žádného dílu nedostal. On sám by totiž prý dobrodružství Jamese Bonda točil jen „ve správné situaci a správném čase“. Těžko říct, co tím přesně myslel, ale spekulace mluví o tom, že by Bonda mnohem raději pojal svým způsobem od úplného začátku místo toho, aby pokračoval tam, kde před ním skončil jiný režisér. Nolana sice máme rádi, ale Casino Royale je staré slabých šest let a to je na další restart podle mě trochu brzy.

Co na to říkáte vy? Chtěli byste Nolana u Bondovky, případně u příštího restartu 007?

Zdroje: Indie Wire

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest