Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story

Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Proč by vás zrovna tenhle animovaný počin měl zajímat? Přinášíme detailní představení projektu a trailer.

Přiznám se, že animovaná tvorba není úplně můj šálek čaje. Ostatně posledním filmem z tohoto ranku, který mě dokázal strhnout, bylo pixarovské Ratatouille, od jehož premiéry už nějaký ten rok uplynul. Animáky jsou nicméně žánrem, kde se tvůrcům naskýtají téměř nekonečné koncepční a příběhové možnosti, zářným příkladem toho by měl být i chystaný snímek Raubíř Ralf. Jeho hlavním hrdinou totiž bude záporná postavička z osmibitové videohry, kterou po nějakých třiceti letech přestane její "práce" naplňovat. Rozhodne se tak stát kladným hrdinou v jiné, modernější hře. Aby toho nebylo málo, hrdina Ralf bude mít takříkajíc na výběr hned z několika existujících videoher, ve filmu se tedy objeví záporné postavičky, které v těchto hrách reálně vystupují (tak trošku něco jako Toy Story kde se sešla hromada různých hraček). Jmenovitě to budou např. Bowser ze Super Mario Bros., Robotník z Ježka Sonica, Kano z Mortal Kombatu nebo Zangief ze Street Fightera. Ostatně některé postavy z jiných videoher můžete spatřit i v dnešním prvním traileru.

Ten se kromě několika vtipných bonmotů a pomrkávání na videoherní fanoušky snaží především obeznámit diváka s výše popsanou synopsí. Ukázka samotná funguje každopádně solidně a rozhodně slibuje díky koncepci celého příběhu po delší době zase netradiční animovaný zážitek. Kromě videa můžete v galerii najít i pár obrázků (jedná se však spíš o screenshoty z traileru) a také nějaký ten plakát. Snímek režíruje Rich Moore, jenž stojí za několika epizodami Simpsonů nebo Futuramy, Raubíř Ralf je pro něj nicméně celovečerní debut. O hlasové obsazení se postarají John C. Reilly, Jane Lynch, Sarah Silverman nebo Jack McBrayer. Což možná nejsou ty úplně největší superhvězdy, ale neni se co divit, když tvůrci museli vysázet nemalé peníze za licence na použítí hromady videoherních postaviček. To nejdůležitější je nicméně datum premiéry, které je v USA stanoveno na začátek, u nás pak na konec listopadu. Zajímavý příběhový konstrukt každopádně slibuje nevšední podívanou, snad nebude ve výsledku nouze ani o její kvality.

 

Raubíř Ralf: Trailer

 

Galerie: 9

Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu Raubíř Ralf: Disneyovský animák ve stylu Toy Story | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest