Yakuza: Režisér výborného Warriora chystá thriller

Yakuza: Režisér výborného Warriora chystá thriller | Fandíme filmu
Gavin O’Connor loni překvapil sportovním dramatem, teď si brousí zuby na thriller z prostředí japonské mafie.

Loňský rok přinesl celou řadu filmových favoritů. O těch nejlepších rozhodovala Americká filmová akademie, ale třeba i naše redakce. Čeští filmové nadšenci byli ale ze všeho nejvíc unešení z nenápadného snímku, který se u nás dokonce ani nepromítal. Byl jím sportovní (dalo by se říct zápasnický) film Warrior, který divácká přízeň vynesla až na špici loňského žebříčku ČSFD. A za sebe můžu říct, že zaslouženě, Warrior se opravdu povedl. Je až s podivem, že do naší distribuce snímek dostal teprve před týdnem a ještě rovnou na DVD/Blu-ray. Ale díky bohu aspoň za to.

Teď se Gavin O’Connor podívá do trošku jiných vod, když natočí thriller Yakuza. Ten se bude odehrávat v atraktivním prostředí tsunami zničené a toxicky zamořené části Japonska, které vládne nechvalně proslulý kmotr jakuzy (japonské mafie). Do kmotrových záležitostí se zaplete špičkový analytik americké tajné služby a velmi rychle se začne potápět v nástrahách násilného kriminálního podsvětí.

První verzi scénáře napsali neznámí bratrři Aaron a Matthew Benayovi, jejich verzi přepsal stejně neznámý Chap Taylor, do konečné podoby ji společnými silami dotáhl sám O’Connor, s pomocí dalšího nováčka, Joshe Fagina. Uvidíme, jak rychle se ale O’Connor dostane k natáčení, protože má v plánu celou řadu dalších projektů, mimo jiné Neverland (novou verzi Petera Pana s Channingem Tatumem) a The Samurai (thriller o nájemném zabijákovi).

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest