Unsane: Steven Soderbergh natočil celovečerní film na iPhone

Unsane: Steven Soderbergh natočil celovečerní film na iPhone | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Krom technické kuriozity je film zahalen rouškou tajemství.

Steven Soderbergh byl vždy známý divokými experimenty při natáčení svých filmů. Vzpomeňme na vyprávění stejného příběhu z perspektivy různých postav (Traffic), natáčení filmu v Ohiu s místními občany místo herců, navíc bez scénáře (Bubble), nebo obsazením zápasnice MMA Giny Carano do hlavní role ve filmu (Haywire). Po těchto, a několika dalších by se řeklo, že nás Soderbergh už těžko dokáže něčím překvapit, teď se mu to ale zase povedlo – svůj příští film natočil potají celý na iPhone. Zároveň také v posledním rozhovoru radí začínajícím filmařům – „Sežeňte si scénář, kupte si iPhone a jděte točit, nic víc.“ Zde se sluší dodat, že touto cestou už bylo natočeno několik celovečerních snímku, z nichž nejznámější je Tangerine režiséra Seana Bakera z roku 2015.

O Soderberghově novince s doposud nepotvrzeným názvem zatím téměř nic nevíme, snad jen že pracovní název má znít „Unsane“, hlavní role si zahrály Juno Temple (Pokání) a Claire Foy (The Crown). O ději režisér neprozradil zatím ani slovo. Film by měla distribuovat jeho společnost Fingerprint Releasing, která distribuuje i hvězdně obsazenou novinku Loganovi parťáci, kterou uvidíme v našich kinech na konci srpna. Kdy bychom mohli vidět novinku z mobilního telefonu zatím nemáme informaci.

Zdroje: Wiki, Variety

Galerie: 3

Unsane: Steven Soderbergh natočil celovečerní film na iPhone | Fandíme filmu Unsane: Steven Soderbergh natočil celovečerní film na iPhone | Fandíme filmu Unsane: Steven Soderbergh natočil celovečerní film na iPhone | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest