Twilight Sága Rozbřesk - 2. část se přetáčí. Co se děje?

Twilight Sága Rozbřesk - 2. část se přetáčí. Co se děje? | Fandíme filmu
Proč se Twilight přetáčí? Zděsili se snad filmaři, jakou točí hovadinu? A chystá se na nás film podle Twilight BDSM fanfiction!

Nepřekvapivě se nejedná o vůbec nic vážného, pouze o naprosto rutinní přetáčky několika již hotových scén, se kterými režisér Condon nebyl ve střižně úplně spokojený. Je to poměrně běžná praxe a většina blockbusterů už při plánování s dotáčkami napevno počítá. Přesto režisér cítil potřebu vydat na oficiálním Facebooku Twilightu prohlášení. Asi aby mezi krvemilnou omladinou nevznikla masová hysterie. Následně režisér fanouškům slíbil, že v nejbližší době uvidí nový trailer a první plakáty na Rozbřesk II., které by se neměli podobat žádným plakátům, které sérii doposud propagovaly. Že by zamilované pohledy do blba vystřídala Bella dračice?

Momentálně sice na trůnu teenagerských fantasy pro mladé střídají Twilight podstatně povedenější Hunger Games, ale Stmívání se musí dojit, dokud to jde. Už nějaký čas se Lionsgate otevřeně hlásí k tomu, že Twilight buď dostane sequel, nebo bude zrebootovaný nebo se alespoň podívá do televize jako seriál. Nedávno jsme se ale dozvěděli podstatně zvrácenější zprávu: Universal ve spolupráci s Focus Features natočí film podle Twilight BDSM fanfiction!

Jistá E. L. James před lety napsala Twilight fanfiction (fanfiction je amatérsky vytvořené dílo, které čerpá inspiraci z nějakého jiného, obvykle populárního, díla), ve které Edward s Bellou hráli sexuálně manipulativní hry a užívali si BDSM. James následně změnila jména postav, text rozšířila a vydala ho pod názvem Fifty Shades of Grey. Román pojednává o mladé vysokoškolačce, která propadne kouzlu staršího manipulativního multimilionáře, od kterého si nechá řídit celý svůj život a ačkoliv byla doposud pannou, proniká spolu s ním do tajů BDSM. Románu se přezdívá „porno pro mamčy“ a studia mu věří natolik, že se spekuluje o tom, že práva na něj vydražila za astronomickou částku někde kolem tří milionů dolarů (plus procenta ze zisku), což by zhruba odpovídalo úrovni, na jaké se draží bestsellery typu Šifry mistra Leonarda!

 

Další zdroje: THR, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest