Chystá Marvel animovaný velkofilm?

Chystá Marvel animovaný velkofilm? | Fandíme filmu
Od té doby, co Disney koupil Marvel, se spekuluje o možnosti natočit superhrdinský animák. Doba možná konečně uzrála.

Čas od času se internetem rozezní zprávy, které je třeba brát trochu s rezervou a vůbec není jisté, nakolik se na ně lze spoléhat. Dnešní novinka pak pochází přímo z říše spekulací a propojování zdálnivě neexistujících indicií. Jedná se ale o natolik zajímavou zprávu, že se určitě vyplatí malinko věřit a doufat.

Spekulace o tom, že by se mohl natočit animovaný superhrdinský film se objevují už od té doby, co Disney koupil Marvel. Zdaleka nejzajímavější alternativou by asi bylo, kdyby se nějakého obzvláště šíleného hrdiny chopil Pixar, studio ale takovou možnost popřelo. Jednak připravují pouze původní filmy a navíc se superhrdinům věnovali už v Úžasňácích. Disney má ale pod střechou ještě značku Disney Animation, pod kterou se teď dost možná něco tajně kutí.

S teorií přišel server Bleeding Cool, který analyzoval zprávy insiderského Disney blogu, Blue Sky Disney. Na tajném projektu by měl pracovat Don Hall, režisér posledního filmového Medvídka Pú, který pro Disneyho pracoval už na celé řadě animovaných filmů, včetně Tarzana nebo Robinsonových. Poprvé se zmínka o jeho tajném projektu objevila v létě 2011, když Blue Sky Disney zmínil připravovaný snímek, který "bude hodně zajímat část geeků" a také "překvapí tím, čím je a čím není". Minulý týden se pak objevila zpráva, že pokud bude film odsouhlasen do výroby, měl by premiéru v roce 2014 nebo 2015 a bude to "podivuhodně neočekávaný počin", přičemž podivuhodně se anglicky řekne "marvelously".

A na Bleeding Cool jsou přesvědčeni, že mají autory blogu Blue Disney Sky přečtené natolik, že mohou s určitostí říct, že slůvko "marvelously" nebylo použito náhodou, ale záměrně. Zároveň se Bleeding Cool domnívá, že kvůli formulaci "překvatí tím, čím je a čím není" nepůjde čistě o adaptaci nějaého známého hrdiny, ale o spíš o nějaký nečekaný crossover anebo pro zbrusu nový superhrdinský příběh, připravený přímo pro film. I kdyby ale spekulace Bleeding Cool byla naprosto přesná, pořád se může stát, že film neuvidíme, protože o schválení soupeří s dalšími dvěma projekty, které pro Disney Animation vyvíjejí Nathan Greno (Na vlásku) a Byron Howard (Na vlásku, Bolt).

Co na takovou možnost říkáte? Lákl by vás animovaný superhrdinský celvečerák?

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest