Diktátor: Zatím nejlepší trailer

Diktátor: Zatím nejlepší trailer | Fandíme filmu
Sacha Baron Cohen pořádně přitápí pod kotlem.

Pouhých šest týdnů zbývá do premiéry nového filmu Sachy Barona Cohena Diktátor, v němž se výstřední britský komik převtělí do role despotického generála Aladeena. V prvním traileru z prosince loňského roku a z dosavadních fotek z natáčení zatím projekt budil přinejmenším rozpaky. Vrátí se Cohen v opravdu vtipné komedii, nebo bude jen mlátit prázdnou slámu a těžit z osvědčených postupů z Bruna či Borata?

Napovědět by mohl zbrusu nový trailer, jenž před pár dny studio Paramount uveřejnilo. Na rozdíl od první ukázky, která se soustředila čistě na představení ústřední postavy, druhý trailer významně odhaluje dějovou linii. Buďte si proto vědomi, že následující text obsahuje spoilery.

Generál Aladeen – krutý diktátor z Blízkého východu a nápadně připomínající Saddáma Husajna, se vydává na summit OSN do Spojených států. Je však nečekaně zajat vládním tajným agentem v podání Johna C. Reillyho, který mu ostříhá jeho vousy. Tyrana tak změněného k nepoznání uvrhne doprostřed pro něj neznámého světa amerického velkoměsta, bez peněz nebo služebnictva. Aladeen, nyní zranitelný jak malé dítě, nakonec nachází pomocnou ruku u pohledné dívky s tváří Anny Faris. Opět se tedy můžeme těšit na „boratovský“ motiv exota ztraceného v kulturně zcela odlišném prostředí.

Ukázka číslo dvě vyvolala na internetu o poznání pozitivnější ohlasy než starší video. Zda Cohen naplní očekávání svých příznivců či nikoli, se čeští diváci dozvědí 17. května, kdy Diktátor vtrhne na plátna našich kin.     

 

Diktátor: Trailer 2

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest