Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech

Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Katastrofický megafilm roztočí v létě naše kina. Dvě nové upoutávky přinášejí dohromady přes pět minut zkázy.

Novinka Twisters po všech směrech vypadá jako film, který do současnosti odneslo tornádo přímo z devadesátek. To, jak je katastrofický biják v trailerech prezentovaný, po všech stránkách devadesátky připomíná. Je tu hrdinka, co po tragédii pověsila řemeslo na hřebík, ale musí překonat strach, aby mohla pomoci bezbranným. Je tu hrdina frajírek, kovboj, co může být otravný ve svém předvádění, ale srdce má na správném místě. Nechybí vedlejší komické figury, absurdní technická udělátka a ještě absurdnější projevy počasí.

 

V Twisters prostě nejde necítit to nejlepší i nejhorší z původního Twisteru, Jurského parku či Dne nezávislosti. Dva nově zveřejněné trailery jasně ukazují, že zápletka je přitažená za vlasy a zásoba klišé je nekonečná. Zároveň ale padají hlášky jako „jsou to dvojčata“, které jsou tak blbé...až jsou vlastně přesně tím důvodem, proč lidi na podobné filmy chodí. Právě kvůli tomu, že jsou vyšinuté a filmaři v nich předvádějí, kolik zběsilých kousků dokážou předvést těsně před tím, než začnou být pro smích.

Dole v galerii najdete dva nové plakáty.

Kate Cooper je bývalá lovkyně bouřek, která během vysokoškolských let zažila zdrcující srážku s tornádem. Teď chování bouřek studuje z bezpeční vzdálenosti z New Yorku. Zpátky na pláně jí zláká kamarád Javi, který se snaží otestovat revoluční systém sledování bouřek. Při tom Kate potkává Tylera Owense, okouzlujícího, leč totálně nezodpovědného lovce bouřek z internetu, který točí svá dobrodružství pro sociální sítě. Čím nebezpečnější, tím lepší. Bouře zesiluje a dokonce se objevují strašlivé jevy, které dosud nebyly pozorovány. Kate, Tyler i další lovci stojí v dráze několika různých bouří uprostřed Oklahomy a všichni bojují o holý život.

 

Snímek podle všeho není dějem nijak provázán s původním Twisterem. V hlavních rolích vystupují Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka, Nik Dodani a Maura Tierney. Režíruje Lee Isaac Chung, scénář napsal Mark L. Smith. Datum premiéry je naplánována na 18. července.

Podklady a foto: Universal

Galerie: 5

Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu Twisters: Hořící tornádo a další zkáza ve dvou nových trailerech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest