Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení

Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vin Diesel se vrací ke sci-fi sérii, která pomohla nastartovat jeho kariéru. Uvedení v ČR potvrzeno.

Od roku 2014 Vin Diesel slibuje, že se fanoušci dočkají dalšího Riddicka. Deset let poté se začne konečně natáčet. Že se něco chystá se dalo odtušit už koncem dubna, kdy Diesel nasdílel fotku z posilovny a připsal k ní, že je „na cestě k Furyi“. Už to mohlo vyvolat dojem, že je natáčení čtvrtého dílu akční sci-fi série na dohled. Před pár dny jsme se dozvěděli, že se odkládá natáčení Rychle a zběsile 11 a Diesel tudíž bude mít v dohledné době volno. No a teď je to oficiální.

Riddick: Furya se začne natáčet 26. srpna. Točit se bude v Británii, Německu a Španělsku. Snímek opět režíruje a píše David Twohy, jenž je autorem tří předchozích dílů série. Film už rozprodal mezinárodní distribuční práva, tudíž by už natáčení skutečně nemělo nic zastavit. Pro oblast východní a střední Evropy (včetně Česka a Slovenska) distribuční licenci zakoupila společnost ProRom. Ta přinejmenším v Česku nepůsobí jako distributor, ale na jejích stránkách se dočtete, že mezi její partnery patří český Bontonfilm, takže můžeme tipovat, že v tuzemsku nového Riddicka do kin uvede právě on.

Zveřejněna byla krátká synopse, která říká, že se Riddick konečně vrací na svůj rodný svět. Už si ho skoro nepamatuje a má strach, že jej najde v troskách. Když ale na planetu přiletí, nachází zde další Furyany, kteří bojují o své holé přežití, proti novému monstru. Někteří Furyané se Riddickovi podobají víc, než by si kdy dokázal představit.

Co si myslíte, že na Riddicka na jeho rodné planetě čeká? Borci ostřílení bojem, podobně jako on? Jeho příbuzní? Klony? Dejte vědět v komentářích.

Foto je ilustrační, z předchozího Riddicka

Zdroje: The Hollywood Reporter, Vin Diesel

Riddick

06.09.2013 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu Riddick: Furya – Po letech odkladů v létě začne natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest