Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru

Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pokračování Mizerů postaví Willa Smitha a Martina Lawrence na špatnou stranu zákona. O střelbu a hlášky nouze nebude.

Série Mizerové pokračuje. Těsně před covidovou pandemií se značka vrátila po 17 letech na plátna a slavila úspěch. Film sklízel dobré známky a z celé série měl nejvyšší tržby. Na čtyřku se sice muselo chvíli čekat, kvůli covidu a Smithově fackovacímu skandálu, ale nemohlo být pochyb o tom, že dorazí. Ostatně, před natáčením trojky se dokonce chvíli zvažovalo, že následující dva snímky vzniknou naráz.

To se sice nestalo, ale i tak jsou Mizerové: Na život a na smrt (Bad Boys: Ride or Die) tady. Nebo přesněji řečeno tu budou 6. června a zatím byl vypuštěný první trailer. Ten slibuje tradiční zábavu, na jakou jsou diváci od série zvyklí. Marcus (Martin Lawrence) a Mike (Will Smith) se klasicky špičkují mezi sebou, ale když jde do tuhého, jednoznačně se podrží. S takovou vervou, s jakou by se zločinci raději neseznámili.

Trailer také odhalil zápletku filmu. Zesnulý kapitán Howard (Joe Pantoliano) možná nebyl vždycky s mizery v absolutní shodě, ale na jeho památku se rozhodně nesahá. Když se jej tedy pokusí zločinecké struktury křivě obvinit z korupce, nemohou to Marcus s Mikem nechat bez odezvy a pustí se do vyšetřování. Sami jsou ale záhy očernění a stávají se terčem policejního pronásledování. V patách jim bude parta mladých pušek (Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig…) se kterými se v minulém dílu sotva stačili spřátelit, jen aby zase stáli proti sobě. Naopak na jedné lodi budou mizerové s Mikovým synem Armandem (Jacob Scipio). Ten se v minulém dílu objevil poprvé jako jeden ze záporáků. Byl dopadený, nicméně jak ukazuje trailer, po očernění ústředních hrdinů se otec se synem náhle ocitnou na jedné lodi a nezbude jim než spolupracovat.

V hlavních rolích snímku Mizerové: Na život a na smrt se vracejí Martin Lawrence, Will Smith, Jacob Scipio, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núnez a Joe Pantoliano. Nově je doplňují Eric Dane, Ioan Gruffudd, Melanie Liburd, John Salley, Rhea Seehorn a DJ Khaled. Znovu režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah, scénář napsal Chris Bremner. Produkuje Jerry Bruckheimer. Datum premiéry v českých kinech je stanoveno na 6. června.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 8

Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu Mizerové: Na život a na smrt – Smith a Lawrence řádí v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest